RSS

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Finantari Fundatia Orange Romania - ultima saptamana

Finantari Fundatia Orange Romania - ultima saptamana

ONG-urile, institutiile educationale, medicale sau culturale isi pot depune proiectele online, pana pe 21 ianuarie 2016.

(15 ian 2016)

In aceasta perioada, Fundatia Orange deruleaza cea de-a cincea editie a competitiei sale de proiecte “Lumea prin culoare si sunet”. Prin intermediul acesteia sunt finantate proiecte care folosesc in special tehnologii digitale, pentru a facilita accesul la educatie, cultura si sanatate al persoanelor cu deficiente de vaz si/sau auz.

Competitia se adreseaza organizatiilor neguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii) sau institutiilor de invatamant, medicale sau culturale, care activeaza de cel putin un an in unul dintre urmatoarele domenii: sanatate, educatie, cultura sau integrare sociala.

Aplicantii pot depune un singur proiect, pentru care pot solicita o finantare cuprinsa intre 20.000 si 50.000 de euro. Trebuie mentionat ca este necesara si o contributie proprie, de minimum 15% din bugetul proiectului. Aceasta valoare poate fi insa acoperita integral prin contributii in natura (precum munca voluntarilor/ resurse umane, utilitati, echipamente etc.).

Valoarea finantarilor acordate castigatorilor va fi stabilita de Fundatia Orange, in functie de calitatea tuturor propunerilor, in limita a 300.000 de euro.

finantari - Lumea prin culoare si sunet 2015-2016


Inscrierea in competitie


Inscrierea si toate aspectele legate de concurs se desfasoara exclusiv pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro. De aceea va recomandam insistent sa studiati cu atentie Regulamentul de inscriere, care poate fi accesat pe aceasta platforma.

Data limita pentru inscrieri este 21 ianuarie 2016, ora 18:00. Aplicantilor li se cere sa-si faca un cont pe platforma si sa completeze un formular de inscriere cu reguli stricte: despre organizatie si activitatea ei, despre echipa de proiect, nevoile identificate, beneficiari, obiectivele proiectului si activitatile propuse pentru indeplinirea lor, riscuri, rezultate estimate si buget, dar si anexe precum raportul de activitate al organizatiei sau CV-urile membrilor echipei de proiect. Majoritatea materialelor trebuie completate in limba engleza.

Jurizarea si desemnarea castigatorilor


Evaluarea proiectelor se va face in 2 etape:
  • In perioada 22 ianuarie 2016 - 15 februarie 2016 va avea loc o preselectie, realizata de reprezentanti ai Fundatiei Orange si ai Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC). In cadrul acestei etape pot fi realizate interviuri si vizite clarificatoare la organizatiile aplicante.
  • Selecţia finala pe baza criteriilor de jurizare va avea loc in perioada 16 februarie 2016 - 30 aprilie 2016 si va fi realizata de Consiliul Director al Fundației Orange
Pentru a intelege mai bine criteriile de eligibiltate si de selectie, va recomandam din nou sa studiati cu atentie Regulamentul de inscriere de pe site-ul www.finantare.fundatiaorange.ro.

Mai trebuie mentionat ca vor avea prioritate proiectele:
  • Care ofera solutii inovatoare si eficiente de a aborda cauza si in care tehnologia digitala joaca un rol semnificativ
  • Care se desfasoara pe o arie geografica cat mai mare (proiectul sa fie implementat in cel puțin 2 localitati) sau proiecte cu un numar de beneficiari semnificativ
  • Al caror impact si rezultate sunt clare si pot fi cuantificate
  • In care sa poata fi implicati voluntari Orange Romania
Castigatorii vor fi anuntati pana la sfarsitul lunii mai 2016. Acestia trebuie sa implementeze proiectele in maximum 12 luni, in perioada 2016-2017.

Pe site-ul Fundatiei Orange Romania puteti gasi si lista proiectelor finantate la editiile anterioare ale competitiei.


3842

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Orange Romania | Finantari si sponsorizari

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.