RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro

Termeni si conditii

1. Conditii generale pentru utilizarea site-ului

Site-ul responsabilitatesociala.ro este in proprietatea si administrarea agentiei de consultanta in comunicare Selenis. Atunci cand accesati site-ul si utilizati continutul lui, inseamna ca acceptati implicit conditiile generale de acces si utilizare detaliate mai jos.

Selenis sau partenerii sai nu isi asuma raspunderea pentru veridicitatea informatiilor cuprinse in prezentarile companiilor, in studiile de caz, in articolele sau in alte elemente de continut de pe responsabilitatesociala.ro. Intreaga responsabilitate revine companiilor care au oferit informatiile.

2. Dreptul la proprietate intelectuala
2.1 Drepturi de autor

Selenis se considera a fi autorul site-ului responsabilitatesociala.ro. Imaginile si textele integrate in acest site sunt proprietatea Selenis sau a unor terti care au autorizat Selenis sa le utilizeze.

Reproducerea digitala sau pe hartie a continutului prezentat este autorizata fara nici un fel de constrangere, doar daca este destinata uzului strict personal.

Daca informatia de pe responsabilitatesociala.ro este folosita in scop comercial sau pentru a fi prezentata in public (seminarii, training-uri, conferinte etc), atunci va trebui sa fie mentionata sursa. (Sintaxa recomandata: "Informatie preluata de pe site-ul www.responsabilitatesociala.ro").
2.2 Drepturi de marca
Titulatura si logo-ul ResponsabilitataSociala sunt marci inregistrate de catre Selenis.

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea acestor marci fara acordul Selenis este infractiune de contrafacere si se pedepseste conform legilor in vigoare.
3. Modificari ale continutului site-ului

Selenis isi rezerva dreptul de modificare a continutului de pe site, fara nici un fel de preaviz. Selenis nu este insa responsabila pentru felul in care este utilizat continutul site-ului sau pentru implicatiile care ar putea decurge din utilizarea acestuia.

4. Legaturi catre alte site-uri

Site-ul responsabilitatesociala.ro contine legaturi catre alte site-uri. Aceste link-uri au fost incluse numai pentru a servi intereselor dumneavoastra de informare. Selenis nu este responsabila de continutul, produsele, serviciile, etc. disponibile pe aceste site-uri.

5. Modificari ale termenilor si conditiilor generale

Selenis isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau retrage termenii si conditiile generale de utilizare a site-ului la orice ora si fara preaviz. Orice utilizare a site-ului dupa schimbarea acestor conditii inseamna implicit ca sunteti de acord cu modificarile aparute.

6. Politica de confidentialitate

Atunci cand vizitati site-ul ResponsabilitateSociala, e probabil sa vi se ceara informatii personale (de ex. nume si adresa de e-mail) pentru a avea acces la anumite servicii oferite de noi. Aceste servicii pot include newsletter-e, inscrieri online la evenimente sau alerte periodice.

Pentru a respecta dreptul dumneavoastra la confidentialitate, informatiile pe care ni le oferiti nu vor fi folosite decat de Selenis. Nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute de lege sau la solicitarea unor organisme de stat abilitate.

Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem date legate de interesele utilizatorilor site-ului nostru fata de anumite subiecte. Cu exceptia cazurilor in care se mentioneaza obligativitatea pastrarii confidentialitatii in momentul solicitarii datelor, Selenis isi rezerva dreptul de a le folosi sau publica in contextul unor studii sau al unor aplicatii cu caracter educational.


 
Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro