RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Zi rezervata campaniilor de CSR la Zilele Biz 2012

Zi rezervata campaniilor de CSR la Zilele Biz 2012

Pe 15 noiembrie, specialisti din companii, ONG-uri si agenţii de publicitate vor discuta despre viitorul CSR-ului si "economia verde".

(31 oct 2012)

Cea de-a XI-a editie a evenimentului de invatare si networking Zilele Biz va avea loc in perioada 12-16 noiembrie, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti. Cele cinci zile de conferinte vor reuni sute de reprezentanti ai mediului de afaceri si ai sectorului nonprofit, alaturi de bloggeri si specialisti in comunicare. Acestia vor analiza impreuna trendurile pentru cinci mari domenii de business: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media&Marketing.

Editia din 2011 a conferintei Zilele Biz Ziua dedicata responsabilitatii sociale (joi, 15 noiembrie) va debuta cu o dezbatere despre oportunitatile si obstacolele pe care le intalnesc astazi proiectele de dezvoltare durabila intr-un mediu definit de incertitudine economica. John Holm (MsM Romania) va vorbi despre cum faci ca initiativele de CSR sa fie profitabile si pentru companii, nu doar pentru comunitatea locala.

Sesiunea va fi completata de speakeri care vor prezenta situatii concrete. Astfel, Maria Gavrilescu de la Unilever va vorbi despre ”Waste Management in Romania” (Studiu de caz: Doggy Bag), in vreme ce Cabral va aduce in discutie initiativa celor de la Ursus in ceea ce priveste prevenirea consumului abuziv de alcool. Unul dintre punctele cheie ale dezbaterii va fi conceptul de ”Green Economy”, examinandu-se felul in care acesta si-a făcut simtita prezenta in mediul de afaceri romanesc. La sesiunea ”Stop CSR? Start CSR?” vor participa si Andrei Churican (Denkstatt Romania) si Ionut Sibian (Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile).

Editia din 2011 a conferintei Zilele Biz Ce-a de-a doua sesiune se numeste ”Hate the World!”, iar unul din speakeri, Semida Duriga, CSR Director & Group Creative Director, Next Advertising, vine cu o explicatie pentru acest titlu: ”Toata creativitatea, inovatia, motivatia de a face proiecte sociale au pornit din ura si frustrarea pe care o aveam fata de niste situatii de fapt, a caror realitatea am ajuns s-o schimb tocmai datorita acelor enervari groaznice. Ura este cel mai mare drive pentru proiecte de CSR. You hate something, you change something for the better.”  

Despre motivatia personala a celor mai activi oameni care pun in miscare proiecte de CSR si despre rolul jucat de initiativa personala in schimbarea sociala vor vorbi Iulian Vacarean (Fundatia Beneva), Ioana Ciuta (TERRA Mileniul III) si Corneliu Fecioru (Wienerberger Sisteme de Caramizi).

Pretul unui bilet pentru ziua de CSR este 85 de euro+TVA, in timp ce un abonament pentru intreaga perioada a evenimentului este 230 de euro+TVA.


Material realizat de Alexandra Nistoroiu, Colaborator ResponsabilitateSociala.ro.

2006

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Evenimente CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro