RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Western Union a fost premiat de Comitetul pentru Promovarea Filantropiei Corporative

Western Union a fost premiat de Comitetul pentru Promovarea Filantropiei Corporative

Compania a obtinut Premiul de Excelenta pentru programul social "Lumea noastra, familia noastra".

(09 iun 2009)

Western Union, lider pe piata globala a transferurilor de bani, a primit la inceputul acestei luni “Premiul de Excelenta pentru Facilitarea Oportunitatilor Economice Globale pentru emigranti si familiile acestora”, din partea Comitetului pentru Promovarea Filantropiei Corporative (CECP).

CECP
este singurul forum international format din directori executivi care se concentreaza exclusiv asupra filantropiei corporative. Castigatorii premiilor de excelenta oferite de acest forum sunt selectati de catre un comitet independent format din experti din domeniile corporativ, guvernamental, media, non-profit, consultanta si academic.

Premiul de Excelenta CECP pe 2009 a fost acordat fundatiei corporative a Western Union, pentru programul “Lumea noastra, familia noastra”.

Programul, in valoare de 50 de milioane de dolari, a fost lansat in 2008 si se desfasoara pe o perioada de cinci ani. Scopul sau este sa faciliteze dezvoltarea economica globala si sa ajute imigrantii si emigrantii sa pastreze legatura cu familiile lor si sa depaseasca barierele pe care le intampina in tarile de migratie. In acest sens, Fundatia a organizat licitatii internationale de proiecte ONG adresate problemei emigrantilor.

In Romania, in cadrul programului “Lumea noastra, familia noastra”, Western Union a finantat cu suma de 100.000 de dolari trei proiecte sociale in 2008. Proiectele au vizat infiintarea unui centru de asistenta sociala la Chisinau, construirea unei case pentru o familie cu venituri mici si derularea unui proiect de asistenta sociala pentru copiii lasati acasa de parintii plecati la munca in strainatate.
christina_gold_th.jpg
Christina Gold, Presedinte si CEO Western Union a afirmat referitor la proiect: ”Cetatenia corporativa este bazata pe valori comune: ne permite sa ne consolidam afacerea si, in acelasi timp, sa cream comunitati mai puternice. Western Union sustine oportunitatile economice si activitatile noastre demonstreaza acest angajament important prin promovarea educatiei si a antreprenoriatului in cadrul celor peste 379.000 de sedii ale agentiilor din 200 de tari si teritorii.”

***
Despre Fundatia Western Union

Fundatia Western Union este fundatia corporativa a companiei Western Union, care sustine initiative filantropice in intreaga lume. De la infiintarea sa, in decembrie 2000, Fundatia a donat aproape 53 de milioane de dolari unui numar de peste 1.840 de organizatii neguvernmentale (ONG-uri) din 100 de tari.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial al Fundatiei.4075

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Western Union Romania | Competitii CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro