RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Western Union a finantat construirea unei case Habitat in satul Baltesti

Western Union a finantat construirea unei case Habitat in satul Baltesti

Compania a finantat cu 15.000 EUR construirea unei case pentru o familie roma. La lucrari au participat angajati ai WU din mai multe tari.

(10 aug 2010)

Western Union a oferit o finantare de 15.000 de euro pentru constructia unei case Habitat for Humanity in satul Baltesti, din judetul Prahova. In plus, o echipa internationala formata din 10 angajati Western Union a participat voluntar la lucrarile de constructie, in perioada 7-9 august.

Echipa de voluntari a inclus reprezentanti ai companiei veniti special pentru acest scop din Londra, Casablanca, Moscova, Dubai sau Viena. Timp de trei zile, acestia au lucrat alaturi de familia care va beneficia de casa, sub coordonarea specialistilor Habitat for Humanity Romania.

Proiectul de la Baltesti este al treilea in care Western Union se implica alaturi de Habitat. Actiuni similare au mai avut loc in 2008, la Cumpana, jud. Constanta (finantare de 25.000 USD si o echipa de 25 de angajati) si in 2009, la Izvoarele, jud. Giurgiu (15.000 USD si 17 voluntari Western Union).

Echipa Western Union alaturi de stafful Habitat si de familia care va beneficia de casa. Voluntarii Western Union descarca BCA pentru a putea incepe constructia. Flyer de recrutare a voluntarilor, in care sunt descrise obiectivele programului 'O casa, un viitor!'

Santierul de la Baltesti face parte din programul de dezvoltare comunitara “O casa, un viitor!” coordonat de Habitat for Humanity, in parteneriat cu Fundatia Soros Romania si Primaria Baltesti. Programul va dura trei ani si isi propune construirea a 19 locuinte, reabilitarea caselor din sat, dar si calificarea a 15 persoane de etnie roma in meserii din domeniul constructiilor. Primele cinci locuinte din cadrul acestui program au fost inaugurate in luna mai 2010.


3178

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Western Union Romania | Parteneriat cu Habitat for Humanity - Cumpana | Voluntariat

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro