RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Webinar gratuit pentru ONG-uri, pe tema campaniilor de strangere a formularelor 2%

Webinar gratuit pentru ONG-uri, pe tema campaniilor de strangere a formularelor 2%

Trainingul online va fi organizat de TechSoup pe 12 mai 2014, alaturi de un specialist din cadrul agentiei multimedia Creionetica

(30 apr 2014)

Pe data de 12 mai 2014, incepand cu ora 18:00, va avea loc un training online gratuit pentru ONG-uri, pe tema campaniilor neconventionale de comunicare create pentru a convinge persoanele salariate sa doneze impozitul pe venit unui anumit ONG, prin intermediul formularelor 2%.

Trainingul va fi organizat de TechSoup, in colaborare cu Creionetica, o agentie multimedia specializata in comunicarea cauzelor societale.

Participantii vor afla:
  • care sunt diferentele dintre comunicarea traditionala si cea neconventionala;
  • care sunt etapele unei campanii de comunicare: cum sa stabilesti cauza si scopul donatiei, cum sa identifici campanii similare, cum sa comunici modalitatea in care vor fi folositi banii si beneficiile donatorilor, cum sa alegi mesajul, mijloacele si canalele de comunicare, de ce este importanta comunicarea post campanie;
  • cum sa folosesti gandirea alternativa pentru a crea campanii inovatoare: cum sa abordezi problema cat mai empatic si creativ, cum sa alegi materialele care sustin cel mai bine mesajele, ce canale sa alegi pentru a surprinde publicul.
Pentru a participa la training, reprezentantii ONG-urilor trebuie sa isi faca intai un cont pe site-ul TechSoup, urmand o serie de instructiuni. Apoi, trebuie sa completeze un formular de participare, dupa care vor primi un link de acces catre platforma pe care se va transmite trainingul.

Puteti gasi mai multe informatii despre training, dar si despre alte programe disponibile pentru ONG-uri, de pe site-ul TechSoup.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro

2270

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro