RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Webinar gratuit pentru ONG-uri: introducere in AdWords, serviciul de publicitate online al Google

Webinar gratuit pentru ONG-uri: introducere in AdWords, serviciul de publicitate online al Google

Trainingul online va fi organizat de TechSoup pe 27 martie, in colaborare cu un specialist in marketing online din cadrul companiei Zitec.

(10 mar 2014)

In data de 27 martie 2014, ora 18:00, va avea loc un training online gratuit pentru ONG-uri, pe tema folosirii serviciul de publicitate online al Google, Google AdWords, in beneficiul organizatiei.

Trainingul va fi organizat de TechSoup, in colaborare cu Zitec, o companie care ofera solutii integrate de software, servicii de webdesign si promovare online.

Afisul webinarului despre Google AdWords

Oana Dumitrescu
, specialist in cadrul departamentului de marketing online al Zitec, le va explica participantilor ce inseamna AdWords si le va arata, direct pe ecranul monitorului (prin "screen sharing”), cum sa creeze un cont, o campanie si un anunt.

In plus, participantii vor putea afla cum se masoara succesul unei campanii, vor invata cateva sfaturi din exemple de buna practica si vor putea adresa intrebari.

Oana Dumitrescu are o experienta de peste 5 ani in domeniu. Este specialist certificat Google AdWords si Analytics si este pasionata de tot ceea ce tine de promovarea online, de la campanii de e-mail marketing la cele de tip pay-per-click (PPC).

Pentru a participa la training, reprezentantii ONG-urilor trebuie sa isi faca intai un cont pe site-ul TechSoup, urmand o serie de instructiuni. Apoi, trebuie sa completeze un formular de participare, dupa care vor primi un link de acces catre platforma pe care se va transmite trainingul. In cazul in care nu il pot urmari in direct, vor primi inregistrarea video dupa finalizarea acestuia.

Puteti gasi mai multe informatii despre training, dar si despre alte programe disponibile pentru ONG-uri, de pe site-ul TechSoup.

Va re-amintim ca, incepand cu luna februarie 2014, programul AdGrants (publicitate online in valoare de 10.000 de dolari lunar, pentru ONG-uri) este disponibil si in Romania. Aflati detalii aici.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


2048

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro