RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Webinar gratuit pentru ONG-uri: cum se folosesc eficient fotografiile de stoc si bancile de imagini

Webinar gratuit pentru ONG-uri: cum se folosesc eficient fotografiile de stoc si bancile de imagini

Trainingul online va fi organizat de TechSoup pe 20 februarie, impreuna cu Dreamstime, una dintre cele mai mari banci de imagini din lume.

(13 feb 2014)

In data de 20 februarie 2014, ora 18:00, va avea loc un training online gratuit pentru ONG-uri, pe tema “bancile de imagini si fotografiile de stoc”.

Trainingul va fi organizat de TechSoup, in colaborare Dreamstime, una dintre cele mai mari banci de imagini din lume.

Conform organizatorilor, cunoasterea modului cum pot fi folosite fotografiile este importanta atata timp cat nu toate fotografiile gasite online pot fi utilizate gratuit si nu toate fotografiile gratuite sunt de o calitate suficient de buna pentru tipar.

Viorel Dudau, senior editor la Dreamstime, le va arata participantilor, direct pe ecranul monitorului (prin "screen sharing”) cum se pot folosi corect si eficient de fotografiile de stoc, pentru a creste vizibilitatea si impactul activitatii organizatiilor.

In cadrul trainingului, participantii vor putea afla:
  • ce tipuri de imagini se gasesc in bancile de imagini si cum pot fi ele folosite
  • care sunt cele mai frecvent intalnite rezolutii si pentru ce suporturi sunt ele adecvate (online - ex: Facebook sau site-uri - sau offline - ex: tipar)
  • ce inseamna faptul ca o fotografie este licentiata sau are drepturi de autor (vor fi explicate notiuni precum “copyright”  sau “royality free”)
Webminar gratuit TechSoup

Pentru a participa la training, reprezentantii ONG-urilor trebuie sa isi faca intai un cont pe site-ul TechSoup, urmand o serie de instructiuni. Apoi, trebuie sa completeze un formular de participare, dupa care vor primi un link de acces catre platforma pe care se va transmite trainingul. In cazul in care nu il pot urmari in direct, vor primi inregistrarea video dupa finalizarea acestuia.

Puteti gasi mai multe informatii despre training, dar si despre alte programe disponibile pentru ONG-uri, de pe site-ul TechSoup.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


4298

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Cursuri | Social Media CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro