RSS

Sponsori


Orange - Profil CSR
Denkstatt - grup international de consultanta in sustenabilitate
   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Vodafone ofera stagii de practica platite studentilor in ani terminali si proaspetilor absolventi

Vodafone ofera stagii de practica platite studentilor in ani terminali si proaspetilor absolventi

Cei interesati pot aplica pentru un post in unul dintre departamentele de vanzari/marketing, tehnic, financiar sau resurse umane.

(15 apr 2014)

Vodafone Romania a lansat “DISCOVER”, un program de internship platit, pe o perioada de doi ani, dedicat studentilor in ultimul an de facultate, masteranzilor si proaspetilor absolventi.

Acestia pot candida pentru un loc intr-unul dintre departamentele de vanzari/marketing, tehnic, financiar sau resurse umane ale companiei, indiferent de profilul institutiei de invatamant absolvite.

Una dintre conditiile pe care candidatii trebuie sa le indeplineasca este aceea de a nu avea mai mult de un an de munca experienta dupa finalizarea studiilor. Pe de cealalta parte, cei care au avut rezultate academice sau extra-curriculare deosebite au sanse mai mari sa fie selectati.

Structura programului si selectia stagiarilor


Programul “DISCOVER” este structurat in 4 etape:
  • selectia, care presupune o serie de teste IQ, probe de evaluare a competentelor si un interviu cu unul dintre directorii companiei;
  • o perioada de pregatire, de 6 luni, in care studentii selectati vor avea sansa sa experimenteze, alaturi de mentori, procesele de lucru din mai multe departamente ale companiei;
  • o perioada de angajare full-time, pe o perioada determinata de 18 luni, la Vodafone Romania;
  • posibilitatea absolventilor de a candida pentru “Columbus” un program de internship de 2 ani in oricare dintre tarile in care este prezent grupul Vodafone.
Pe tot parcursul internshipului, stagiarii vor fi remunerati conform grilei de salarizare a Vodafone Romania.

Cei interesati pot trimite CV-urile la adresa Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. , pana in luna iunie 2014, cand va avea loc un prim proces de selectie.

Discover, un program complex de formare profesionala


Programul “DISCOVER” a fost lansat, in faza pilot, la inceputul acestui an. In prezent, 15 persoane urmeaza stagii la Vodafone Romania.

Arun Krishnamurthy, Directorul de Resurse Umane al Vodafone Romania, a explicat care sunt beneficiile acestuia:

Arun Krishnamurthy, Director Resurse Umane, Vodafone Romania“DISCOVER este un program complex de internship si formare profesionala, nu doar un simplu stagiu de practica. Vorbim despre o sansa extraordinara pentru tinerii romani aflati la inceput de cariera de a ajunge sa lucreze nu numai in una dintre cele mai dorite companii din Romania, dar si de a avea o experienta internationala, in una dintre tarile in care Vodafone opereaza. Studentii si absolventii din Romania au, astfel, oportunitatea de a invata si de a se forma alaturi de profesionisti, intr-una din cele mai dinamice si inovatoare industrii.”

Pentru mai multe detalii despre programul “DISCOVER”, puteti consulta brosura acestuia sau site-ul Vodafone.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


5156

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Educatie

Iti recomandam si articolul:

Orange: atelier de creatie si educatie digitala pe tema mediului

Compania invita copiii intre 10 si 13 ani, pe 17 octombrie, sa exploreze lumea digitala, sa creeze jocuri si animatii educative despre mediu


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.