RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


"ViitorPlus" cauta manager pentru doua intreprinderi sociale din cadrul organizatiei

"ViitorPlus" cauta manager pentru doua intreprinderi sociale din cadrul organizatiei

Cei interesati pot aplica pana pe 28 martie, candidatii selectati in urma interviului urmand sa treaca printr-o perioada de proba platita.

(19 mar 2014)

Organizatia “ViitorPlus” cauta manager pentru doua dintre intreprinderile sale sociale. Este vorba despre “Atelierul de Panza”, o unitate protejata in care persoane cu dizabilitati produc sacose din bumbac prietenoase cu mediul, si “Recicleta”, intreprindere sociala in cadrul careia persoane defavorizate colecteaza, pe triciclete, hartia reciclabila de la companii, in schimbul unor donatii.

Postul oferit este full-time si presupune coordonarea activitatii celor doua intreprinderi. Aceasta presupune activitati de management financiar, vanzari si strangere de fonduri, cat si gestionarea celor doua echipe la nivel administrativ si al deciziilor legate de personal.

Persoana angajata va avea in subordine doi asistenti operationali de proiecte si va colabora si raporta catre echipa de management si consiliul director.

Puteti afla mai multe detalii despre cerinte si responsabilitati din fisa postului.

Cei interesati trebuie sa trimite un CV si o scrisoare de intentie pana in data de 28 martie 2014, la adresa hr@viitorplus.ro. Candidatii care corespund cerintelor vor fi invitati la un interviu.

In urma lui, organizatia va selecta 2 sau 3 persoane pe care le va invita sa treaca printr-o perioada de proba de 3 saptamani, in luna aprilie 2014. Candidatii selectati vor lucra part-time (4 ore/zi) si vor fi remunerati.

La final, cei de la ViitorPlus vor alege cea mai potrivita persoana pentru post, in functie de performantele din timpul perioadei de proba. Prima luna de angajare va fi luna mai 2014.

Gasiti mai multe detalii despre post pe site-ul www.viitorplus.ro.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


2815

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Proiecte ONG | Antreprenoriat social

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro