RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


United Way: finantari ONG pentru perioada 2011 - 2012

United Way: finantari ONG pentru perioada 2011 - 2012

Pana pe 14 noiembrie, ONG-urile din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara pot aplica pentru a primi finantare pentru proiecte sociale.

(10 nov 2010)

Fundatia United Way Romania invita ONG-urile in cautare de finantari pentru proiecte care se vor derula in perioada 1 noiembrie 2011 - 31 octombrie 2012, sa trimita scrisori de intentie pana pe 14 noiembrie.

Invitatia se adreseaza ONG-urilor din Bucuresti (si zonele limitrofe), Timisoara si Cluj-Napoca. Acestea pot solicita finantare pentru proiecte din urmatoarele domenii: educatie, sanatate, integrare economica si sociala.

Scrisorile de intentie trebuie sa includa in rezumat: ideea proiectului, planul de actiune, costurile estimate etc. Ele trebuie trimise prin email, la adresele:
  • office@unitedway.ro (pentru proiecte din Bucuresti)
  • marina.boeriu@unitedway.ro (Cluj-Napoca)
  • veronique.bicu@unitedway.ro (Timisoara).
Scrisorile vor fi evaluate de angajati - voluntari din companiile partenere ale United Way. ONG-urile ale caror solicitari vor fi aprobate in prima etapa, vor fi invitate sa trimita ulterior documentatia completa a proiectelor. Voluntarii le vor analiza si vor face vizite in teren, pentru a-i cunoaste pe beneficiari si organizatori, in vederea desemnarii castigatorilor.  
Posterul campaniei de strangere de fonduri din 2010
Valoarea maxima a finantarii pentru un proiect este de 75.000 RON pentru Bucuresti si de 40.000 RON pentru Cluj-Napoca si Timisoara.

Banii pentru finantarea proiectelor vor fi obtinuti in urma unei campanii de strangere de fonduri, pe care United Way o va organiza in 2011. Aceasta se va adresa companiilor, angajatilor acestora si donatorilor individuali.

Mai multe informatii puteti gasi pe site-ul United Way.


3328

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Finantari si sponsorizari

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro