RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


UniCredit Tiriac Bank si Hospice organizeaza un maraton caritabil  intre Bucuresti si Sofia

UniCredit Tiriac Bank si Hospice organizeaza un maraton caritabil intre Bucuresti si Sofia

Companiile sunt invitate sa sustina initiativa si sa devina sponsori. Evenimentul va strange fonduri pentru 10 ONG-uri.

(31 oct 2012)

UniCredit Tiriac Bank si asociatia HOSPICE Casa Sperantei vor organiza in perioada 10 - 19 noiembrie un maraton caritabil inedit, intre Bucuresti si Sofia, dus-intors, pe o distanta de 1.000 de kilometri. Initiativa “1000 Balkan Charity Challenge” urmareste sa stranga fonduri pentru 10 proiecte umanitare deosebite, cum ar fi, spre exemplu, ingrijirea copiilor care sufera de boli incurabile, aflati in asistenta HOSPICE.

Maratonul va fi o adevarata aventura, deoarece traseul presupune traversarea de doua ori a Dunarii si a muntilor Balcani, trecand prin locuri cu peisaje spectaculoase, de la 0 pana la 2.000 de metri altitudine, in zona montana. Acest traseu va avea doua componente:
  • Traseul maratonului prima - de la Bucuresti la Sofia, va fi parcursa pe bicicleta, in trei zile, cate 150 de km pe zi 
  • a doua - respectiv drumul de intoarcere, va fi parcursa in alergare timp de 7 zile, cate 65 de km pe zi.
Evenimentul caritabil va strange fonduri pentru zece proiecte sociale ale unor oganizatii precum: HOSPICE, Special Olympics, Fundatia Bethany, Asociatia PAVEL, ARC Romania, Gifted Education, Fundatia Donatorilor Benevoli de Sange, Fundatia Motivation, Ana Aslan International sau Fundatia Comunitara Bucuresti. Este vorba de aceleasi 10 proiecte care au fost anterior selectate in programul intern de strangere de fonduri al UniCredit Tiriac Bank, respectiv "Gift Matching".

Inscrierile la maraton se pot face pana pe 5 noiembrie, pe site-ul special al initiativei. Taxa de inscriere este de 50 RON pentru cei care parcurg tot traseul sau 25 RON pentru cei care il parcurg doar partial.

Fiecarui alergator inscris i se va crea un profil pe site, unde sustinatorii acestuia vor putea face donatii online. Alergatorii vor promova evenimentul in cercurile de prieteni, incurajandu-si apropiatii sa-l sustina si sa doneze pentru organizatiile beneficiare. Suma minima pe care fiecare alergator va incerca s-o stranga, prin aceasta componenta de ”fundraising personal”, va fi de 500 RON (pentru cei care parcurg tot traseul) sau de 250 RON (pentru cei care parcurg doar o parte).

Pachete de sponsorizare


Companiile care doresc sa se alature proiectului in calitate de sponsori au la dispozitie trei pachete de sponsorizare:
  • 1000Balkan Charity ChallengeGold Sponsor: 3.000 euro
  • Silver Sponsor: 500 euro
  • Bronze Sponsor: 100 - 499 euro
Mai multe detalii despre beneficiile fiecarui pachet pot fi gasite pe site-ul competitiei.

Initiativa caritabila 1000Balkan Charity Challenge este sustinuta de Ambasada Bulgariei in Romania si de doua mari cluburi de alergare din Romania si Bulgaria: Ro Club Maraton si Begach.
 
Printre partenerii evenimentului se numara deja Rompetrol, Hotel Pullman si Isostar, urmand ca lor sa li se alature si alte companii care vor sa sustina initiativa.

3280

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


UniCredit Tiriac Bank | Campanii sociale | Fundraising

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro