RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


UniCredit Tiriac Bank a lansat o noua expozitie de arta la sediul central din Bucuresti

UniCredit Tiriac Bank a lansat o noua expozitie de arta la sediul central din Bucuresti

Lucrarile de arta contemporana din colectia grupului UniCredit sunt expuse pentru publicul larg in perioada 7 martie -21 august.

(13 mar 2013)

UniCredit Tiriac Bank organizeaza in perioada 7 martie – 21 august 2013, o expozitie de arta contemporana pentru publicul larg.
Invitati la vernisajul expozitiei “Flight Tracking” organizata de UniCredit Tiriac Bank
Expozitia “Flight Tracking” reuneste fotografii despre 4 zone geografice diferite. Artistii, desi folosesc tehnici fotografice si cu valente de documentar, descriu spatiul prin elemente abstracte.

In cadrul acesteia sunt prezentate lucrari din colectia de arta a grupului UniCredit, semnate de artistii Massimo Vitali (surprinde Mondello, Italia) , Goran Trbuljak (comenteaza spatiul Parisului), Carlo Valsecchi (studiaza o zona industriala din Argentina) si Darren Almond (surprinde Tibet). Curatorul artistic al expozitiei este Adrian Dan .Anca Nuta
 
Legat de operele expuse, Anca Nuta, director Identitate & Comunicare in cadrul UniCredit Tiriac Bank afirma: "Seria de expozitii pe care le aducem in exclusivitate publicului roman reprezinta inca un mod prin care noi intelegem sa ne implicam activ in viata si dezvoltarea comunitatilor in care ne desfasuram activitatea.

Operele sunt expuse in lobby-ul sediului central din Bulevardul Expozitiei 1F din Bucuresti si pot fi vizitate de luni pana vineri intre orele 10:00-20:00.

Spatiul expozitiei “Flight Tracking” la parterul sediului UniCredit Tiriac Bank Expozitia include si un punct de acces la muzeul virtual “UniCredit Art Collection” . Astfel, vizitatorii pot vedea, pe langa operele expuse, si una dintre cele mai valoroase colectii de arta detinute de mari companii din Europa. Aceasta include lucrari de o mare diversitate, de la artefacte preistorice mesopotamiene, la lucrari semnate de artisti precum Andy Warhol.
 
Aceasta expozitie face parte din  seria de expozitii organizate de Unicredit Tiriak Bank la sediul sau central, in cadrul carora vor fi expuse si alte opere din colectia grupului. Acestea vor fi deschise publicului larg si se vor schimba la fiecare 4-6 luni. Vizitatorii vor primi brosuri unde vor gasi explicatii despre semnificatia lucrarilor, precum si date despre autori.

Invitati la vernisajul expozitiei “Flight Tracking” organizata de UniCredit Tiriac Bank Expozitiile organizate de UniCredit Tiriac Bank fac parte din componenta de promovare a culturii si a manifestarilor artistice locale din cadrul strategiei de dezvoltare durabila a grupului. In cadrul acesteia, banca sustine diferite proiecte din aria artelor plastice, muzicii, literaturii si a filmului. Printre initiativele derulate in Romania, se numara parteneriatul cu Festivalul International de Film Independent Anonimul, sustinerea Bienalei Internationale de Arta Contemporana Bucuresti, desfasurarea Concursului de debut literar UniCredit etc.


Material realizat de Ina Ionescu, Redactor ResponsabilitateSociala.ro

2766

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


UniCredit Tiriac Bank |

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro