RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Ultima saptamana de inscrieri la Sustainability Week

Ultima saptamana de inscrieri la Sustainability Week

Programul va avea loc intre 3 si 7 noiembrie 2014, iar cei interesati se mai pot inscrie pana pe 29 octombrie.

(22 oct 2014)

A mai ramas o saptamana de inscrieri la Sustainability Week, program de specializare in domeniul sustenabilitatii organizat de The CSR Agency si CSE (Center for Sustainability and Excellence, expert international acreditat in organizarea de traininguri de CSR).

Cursurile vor avea loc in perioada 3-7 noiembrie 2014, la sediul Unicredit din Bulevardul Expozitiei Nr. 1F, Bucuresti. Cei interesati se mai pot inscrie pana pe 29 octombrie 2014, pe site-ul The CSR Agency.

In ce va consta Sustainability Week


Sustainability Week va cuprinde 3 evenimente:
 • o masa rotunda pe tema importantei investitiei in sustenabilitate

  Masa rotunda va avea loc pe 3 noiembrie si va fi moderata de Nikos Avlonas, fondatorul CSE si autorul cartii "Practical Sustainability Strategies: How to Gain a Competitive Advantage".

  Acesta va discuta cu participanti despre cum pot convinge membrii boardului companiei la care lucreaza ca investitia in sustenabilitate este justificata, intrucat duce la reducerea riscurilor si la maximizarea profitului.
 • un training de formare de practicieni in CSR acreditati de CSE

  Trainingul va dura 2 zile (4 si 5 noiembrie) si va fi sustinut tot de Nikos Avlonas. Vor fi abordate notiuni de CSR precum: legislatia din domeniul CSR si reglementarile de mediu, implicarea stakeholderilor, tipurile de marketing sau raportarea de CSR.

  Dupa finalizarea trainingului, participantii vor avea la dispozitie 2 saptamani pentru a realiza o tema practica. Aceasta va fi evaluata de experti si le poate aduce certificarea CSE.
 • un training despre raportarea de CSR

  Vor fi detaliate etapele realizarii unei raportari de CSR, de la planificarea procesului, dialogul cu stakeholderii si identificarea aspectelor relevante pentru companie (material aspects), pana la adunarea, analiza si comunicarea datelor obtinute.

  Trainingul va avea loc pe 6 si 7 noiembrie 2014 si va fi sustinut de un expert al CSE.
Taxa de participare la primul training este de 1299 de euro + TVA, iar la cel de-al doilea - de 999 euro + TVA. Companiile pot beneficia de reduceri daca inscriu mai multi angajati sau daca participa la ambele traininguri. Cei inscrisi la traininguri pot lua parte gratuit si la masa rotunda.

De ce sa participati la Sustainability Week


Organizatorii recomanda acest program de formare directorilor generali, consultantilor si specialistilor in CSR, Relatii Publice, Comunicare si Marketing, HR sau Protectia mediului.

Dragos Tuta, fondator si manager al The CSR Agency, mentioneaza avantajele participarii:
Dragos Tuta, fondator si manager al The CSR AgencyExtrem de putine companii din tara au angajati care sa inteleaga corect tema sustenabilitatii unui business. Si mai putine sunt cele care masoara si raporteaza rezultatele obtinute anual, in efortul de a-si transforma activitatea in una sustenabila.

In acest context, The CSR Agency isi propune sa formeze specialisti de CSR capabili sa iasa din rutina managementului contractelor de sponsorizare, capabili sa se implice activ in board-ul companiei, sa influenteze si sa supravegheze deciziile de business si sa se asigure de sustenabilitatea practicilor de afaceri.
The CSR Agency a mai organizat anul acesta un training de formare de practicieni in CSR acreditati CSE. Puteti afla din materialul video de mai jos cum i-a ajutat experienta pe participanti:
Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


3176

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Tendinte CSR | Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro