RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Ultima saptamana de inscrieri la competitia MOL pentru sponsorizarea tinerelor talente

Ultima saptamana de inscrieri la competitia MOL pentru sponsorizarea tinerelor talente

Sportivii sau artistii cu rezultate deosebite se mai pot inscrie in concurs pana pe 27 iunie, pentru a obtine o finantare de 10.000 de RON.

(23 iun 2014)

Perioada pana la care tinerii artisiti sau sportivi cu rezultate deosebite la concursuri nationale si internationale se mai pot inscrie in competitia “Pot ajuta?” se apropie de final. Cei interesati isi mai pot trimite candidaturile pana vineri, 27 iunie 2014.

“Pot ajuta?” este un program de promovare si sponsorizare a tinerelor talente, organizat anual de ”MOL Romania” si ”Fundatia Pentru Comunitate”.

Prin intermediul lui, organizatorii vor acorda anul acesta finantari in valoare de 290.000 de RON unor sportivi si artisti romani care nu au bani sa-si cumpere materiale si echipamente sau sa-si plateasca transportul aferent participarii la concursuri, antrenamente si alte evenimente.

Cei interesati trebuie sa completeze un formular online si sa-l trimita prin posta, alaturi de documentele care le atesta rezultatele si de alte documente de ordin administrativ, pe adresa Fundatiei Pentru Comunitate.

Dosarele pot fi inscrise in 3 categorii de concurs:
  • sport, pentru tineri intre 8 si 18 ani - domeniu cu o finantare totala de 160.000 de RON;
  • arta, pentru tineri intre 8 si 18 ani - domeniu cu o finantare totala de 80.000 de RON;
  • sport sau arta, pentru tineri peste 18 ani - categorie cu o finantare totala de 50.000 de RON.
Sunt acceptate atat participarile individuale, cat si in echipa. In ambele cazuri insa, suma maxima acordata va fi de 10.000 de RON.

Dosarele eligibile vor fi evaluate de catre doua jurii de specialitate, unul pentru fiecare domeniu (sport si arta). Printre membrii juriului, se numara: Ivan Patzaichin, Violeta Beclea-Szekely, Doina Sava, dar si alte personalitati ale sportului si culturii romanesti.

Castigatorii vor fi anuntati prin posta, pana pe 30 august 2014 cel tarziu.

Cum isi promoveaza organizatorii competitia


La editia de anul acesta, pe langa sustinatorii consacrati, s-au alaturat o serie de tineri ambasadori, castigatori ai editiei de anul trecut a competitiei.

Mara Pruna este unul dintre ei. La doar 14 ani, a castigat deja 5 editii consecutive ale unor competitii nationale de compozitie muzicala. Asta desi la doi si jumatate a fost diagnosticata cu autism.

Nimic nu tradeaza insa problema cu care s-a nascut. Acest lucru se datoreaza parintilor ei care, din dorinta de a comunica mai usor cu fiica lor, au indrumat-o catre muzica. I-au daruit la varsta de 3 ani un pian, iar de atunci Mara canta. Acum, studiaza pian si vioara la liceul de muzica "Sigismund Toduta" din Cluj-Napoca.

Anul trecut, s-a aflat printre beneficiarii programului “Pot ajuta?”. Cu banii obtinuti, si-a cumparat un pachet de programe software de specialitate, care ii permit sa asculte simultan mai multe instrumente muzicale in timp ce compune.

Mara a explicat importanta sponsorizarii: "Suna mai boem sa-ti scrii muzica pe hartie dar, din pacate, ritmul in care ne miscam in mileniul al treilea, foarte alert, nu ne permite sa nu fim la curent cu tehnologia".

Ambasadorii programului de sustinere a tinerelor talente, ‘Pot ajuta?’
Mara Pruna, in momentul inmanarii certificatului de ambasador al programului

Pentru mai multe detalii despre competitie sau despre alti castigatori ai editiei trecute, puteti accesa site-ul Fundatiei pentru Comunitate sau puteti suna la numarul de telefon 075 201 87 60 (disponibil in zilele lucratoare, intre orele 10 -17).


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


3889

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


MOL Romania | Pot ajuta? MOL promoveaza tinerele talente | Finantari si sponsorizari | Sport | Cultura

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro