RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Training online gratuit pentru ONG-uri: optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (SEO)

Training online gratuit pentru ONG-uri: optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare (SEO)

Trainingul va fi organizat joi, 30 ianuarie, de TechSoup, in colaborare cu un specialist in marketing online din cadrul companiei Zitec.

(21 ian 2014)

In data de 30 ianuarie, la ora 18:00, va avea loc un training online gratuit pentru ONG-uri, pe tema “Search Engine Optimization”, respectiv optimizarea site-urilor pentru obtinerea unei vizibilitati cat mai bune in motoarele de cautare.

Trainingul va fi organizat de TechSoup Romania, in colaborare cu Zitec , o companie care ofera solutii integrate de software, servicii de webdesign si promovare online.

Georgiana Voicu, specialist in marketing online, din cadrul Zitec, le va arata participantilor, direct pe ecranul monitorului (prin "screen sharing"), cateva retete simple si gratuite care pot creste numarul de vizitatori ai site-ului si care le usureaza acestora navigarea.

In cadrul trainingului, participantii vor putea afla:
  • de ce este importanta optimizarea pentru motoarele de cautare
  • diferenta dintre “Search Engine Optimization” (adica optimizare pentru cautari gratuite in motoarele de cautare) si “Search Engine Marketing” (care cuprinde atat optimizarea pentru cautari gratuite, cat si reclamele platite)
  • concepte care stau la baza SEO, precum: structura optima a site-ului, structura optima a URL-urilor, identificarea si folosirea cuvintelor cheie, redactarea si optimizarea continutului, lucrul cu “metadatele”, inscrierea site-ului in directoare si crearea link-urilor externe.
TechSoup si Zitec vor organiza un training online gratuit pe tema SEO

Pentru a participa la training, reprezentantii ONG-urilor trebuie sa isi faca intai un cont pe site-ul TechSoup , urmand o serie de instructiuni. Apoi, trebuie sa completeze un formular de participare, dupa care vor primi un link de acces catre platforma pe care se va transmite trainingul. In cazul in care nu il pot urmari in direct, vor primi inregistrarea video dupa finalizarea acestuia.

Puteti gasi mai multe informatii despre training, dar si despre alte programe disponibile pentru ONG-uri, de pe site-ul TechSoup.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


2125

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Evenimente CSR | Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro