RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Training de fundraising, organizat de ARC Romania

Training de fundraising, organizat de ARC Romania

Trainingul va avea loc in Bucuresti, intre 22 si 24 octombrie 2014. Cei interesati se pot inscrie pana pe 15 octombrie.

(08 oct 2014)

ARC Romania va organiza un training pentru fundraiseri neexperimentati sau pentru cei cu experienta medie in atragerea de fonduri. Acesta numeste “Fundraising de la A la Z” si va avea loc in perioada 22-24 octombrie 2014, in Bucuresti.

Conform organizatorilor, “atragerea  de  fonduri  se  bazeaza  pe  cifre  care  arata  rezultatele  si povesti  emotionante  care  arata  schimbarea  produsa.  De  succesul  in  fundraising  depinde puterea  intregii  organizatii  de  a  transforma  lumea.  Pentru  asta,  fundraiserul are nevoie de metode  potrivite  de  fundraising,  de  relatii  solide  cu  donatorii  si  un  plan simplu, dar bun, de atragere de  fonduri.


Roxana Sofica, coordonator programe ONG in cadrul ARC RomaniaTrainingul va fi sustinut de Roxana Sofica, coordonator programe ONG in cadrul ARC Romania. Participantii vor putea afla de la ea:
  • cum stam in Romania la capitolul atragerii de fonduri: statistici, cifre, studii de caz;
  • care sunt cele mai eficiente metode si instrumente de fundraising, prin care se pot mobiliza atat donatori individuali, cat si companii;

    Vor fi prezentate atat metodele traditionale, precum abordarea in scris sau fata in fata, direct mailing sau organizarea de evenimente, cat si metode atipice, precum marketingul comunitar, marketingul legat de o cauza sau crowdfundingul.
  • de ce sa atragi donatori individuali si cum sa construiesti relatii cu acestia, astfel incat sa descoperi ce ii motiveaza si sa ii faci sa revina;
  • care sunt ratele de succes si donatiile medii.
Mario De Mezzo, director Habitat for Humanity Romania (stanga), Ioana Petrea, manager Fundraising al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei (dreapta)
La eveniment vor fi invitati si doi practicieni in domeniul, care vor vorbi despre propriile experiente de fundraising. Este vorba despre Mario De Mezzo, director Habitat for Humanity Romania, si Ioana Petrea, manager Fundraising al Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.

Cei interesati se pot inscrie pana pe 15 octombrie 2014, pe site-ul ARC Romania. Taxa de participare este de 400 de RON.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro

2847

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Fundraising | Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro