RSS

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Telekom: finantari de 70.000 de euro pentru proiecte ONG

Telekom: finantari de 70.000 de euro pentru proiecte ONG

Proiectele trebuie sa foloseasca noile tehnologii informatice in beneficiul comunitatilor. Data limita este 30 noiembrie 2015.

(09 nov 2015)

Telekom Romania a lansat a doua editie a competitiei de proiecte pentru ONG-uri, Teimplici.ro. Prin intermediul acesteia va finanta 10 proiecte, cu un buget total de 70.000 de Euro.

Specificul editiei de anul acesta este ca proiectele inscrise de ONG-uri trebuie sa foloseasca noi tehnologii informatice, intr-unul sau mai multe din urmatoarele 6 domenii de interventie:
Cele 6 domenii de implicare pentru care pot fi depuse proiecte de catre ONG-uri

Pe site-ul Teimplici.ro, la sectiunea domenii, organizatorii propun numeroase idei de proiecte din fiecare domeniu de interventie, care pot folosi astfel de tehnologii.

Ruxandra Voda, Directoarea de Comunicare a grupului Telekom RomaniaSpre exemplu, Ruxandra Voda, Directoarea de Comunicare a grupului Telekom Romania, explica despre actuala competitie ca obiectivul ei este sa identifice “ONG-uri care sa utilizeze noile tehnologii informatice si de comunicatii in sprijinul beneficiarilor lor. Ma refer aici, de exemplu, la tehnologii in beneficiul persoanelor cu diverse afectiuni, la proiecte educationale care integreaza medii digitale si instrumente informatice sau aplicatii care pot imbunatati mediul inconjurator; in acelasi timp, vrem sa incurajam creativitatea in utilizarea acestor instrumente moderne si in proiectele din domeniile inovatie, dezvoltare sau protectie sociala”.

Data limita pana la care se pot face inscrieri este 30 noiembrie 2015. In perioada 1-14 decembrie, organizatorii vor selecta 20 de proiecte finaliste. Ulterior, in perioada 16-17 decembrie  acestea vor fi sustinute in fata unui juriu, iar pana pe 23 decembrie vor fi anuntate proiectele castigatoare.

Inscrierea se face online, prin completarea unui formular pe site-ul Teimplici.ro. Fiecare ONG poate inscrie un numar de maxim 3 proiecte.

Printre criteriile de eligibilitate se numara: capacitatea proiectului de a genera rezultate sustenabile si masurabile; contributia ONG-ului sa fie de minimum 20% din bugetul proiectului; suma solicitata pe proiect sa fie de maximum 7.000 euro etc.

Despre restul criteriilor de eligibilitate, regulamentul concursului, modalitatea de inscriere, idei de proiecte sau proiecte finantate la prima editie puteti afla pe platforma Teimplici.ro


Material realizat de Mihnea Ionescu, Colaborator ResponsabilitateSociala.ro

1610

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Cosmote Romania | Finantari si sponsorizari

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.