RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Serviciu de colectare separata a deseurilor de la birou, oferit gratuit de Eco-Rom Ambalaje

Serviciu de colectare separata a deseurilor de la birou, oferit gratuit de Eco-Rom Ambalaje

Companiile din Romania pot comanda containere si saci pentru colectarea selectiva a deseurilor si pot beneficia si de serviciul de ridicare.

(14 mar 2014)

Eco-Rom Ambalaje a lansat ECOLLECT, un serviciu de colectare separata a deseurilor de hartie si carton, respectiv plastic si metal, special pentru companiile romanesti.

Acestea pot comanda gratuit, de pe site-ul www.ecollect.ro, cointainere si saci confectionati din materiale reciclate sau reciclabile, cu ajutorul carora sa colecteze selectiv deseurile la birou.

In plus, firmele din Bucuresti si Ilfov pot solicita ridicarea deseurilor direct de la sediu, odata ce au colectat minimum 4 saci. Serviciul de ridicare va fi extins in curand in toata tara.

Trebuie precizat ca firmele sunt obligate, prin Legea 211 din 2011, sa colecteze separat si sa recicleze hartia, metalul, plasticul si sticla. In caz contrar, risca amenzi de pana la 40.000 de lei.

Serviciul ECOLLECT premiaza companiile care incurajeaza colectarea selectiva


Pentru a populariza serviciul in randul angajatilor din companii, Eco-Rom Ambalaje le pune la dispozitie materiale de promovare. Este vorba despre afise si flyere care pot fi descarcate in format pentru tipar de pe site-ul www.ecollect.ro.

Afis de promovare:
 Afisul de promovare al serviciului ECOLLECT

Flyer de promovare:
Flyerul de promovare al serviciului ECOLLECT

De asemenea, companiile pot comanda containere personalizate cu logo sau mesaj propriu, dar si materiale strationary cu informatii despre acest serviciu (plicuri sau semnatura e-mail).

Pentru a stimula firmele sa-si mobilizeze angajatii, Eco-Rom Ambalaje va oferi topuri de hartie A4 reciclata la fiecare 500 de kilograme de hartie reciclata si va premia cele mai cele mai originale campanii de comunicare menite sa promoveze serviciul ECOLLECT.

6 tone de deseuri colectate in primele 3 luni


In faza pilot, Serviciul ECOLLECT a fost implementat in cadrul a 100 de companii romanesti. In 3 luni de la lansare, acestea au colectat selectiv 6 tone de deseuri de ambalaje.

Rezultatele obtinute dupa 3 luni de la implementare

ECOLLECT a fost dezvoltat in colaborare cu Antalis - distribuitor de hartie pentru tipar si solutii de ambalare, Munplast - producator de mase plastice si ambalaje, Ecopack Ghimbav - producator de ambalaje din carton ondulat si hartie si agentia de creatie Wopa.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


4939

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Eco-Rom Ambalaje | Protectia mediului | Reciclare

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro