RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


S-a deschis platforma de E-learning din Programul LeadSUS

S-a deschis platforma de E-learning din Programul LeadSUS

Platforma ofera acces la cursurile si examenele in urma carora, participantii pot primi o certificare europeana de Sustainability Manager.

(14 sep 2015)

Compania de consultanta Denkstatt Romania a anuntat recent ca a lansat platforma de E-learning din cadrul programului de formare in sustenabilitate pe care il coordoneaza, respectiv “LeadSUS - Leadership in Sustainability”.  

LeadSUS este un program gratuit de formare profesionala, acreditat la nivel European. Parcurgerea cu succes a programului (demonstrarea insusirii cunostintelor si a aplicarii practice a acestora) le poate asigura participantilor dobandirea certificarii de ”Sustainability Manager”  - certificare acordata de catre European Certification and Qualification Association (ECQA).

Platforma de E-learning beneficiaza de o pagina speciala, unde puteti gasi toate indicatiile necesare:
  • Un ghid pentru cei care se inregistreaza abia acum in program
  • Un ghid special pentru folosirea platformei de E-learning 
  • 2 filmulete speciale despre procesul de inregistrare si cel de invatare.
Materialele de curs sunt disponibile acum atat in engleza, cat si in romana.

Reamintim ca “LeadSUS” este un program adresat actualilor si viitorilor profesionisti in sustenabilitate, care a inceput in 2013 si se va finaliza la finalul lunii octombrie 2015, printr-o ceremonie de inmanare a diplomelor de absolvire.

Programul are si a avut 2 dimensiuni convergente: 1) cursuri la clasa si/sau 2) cursuri si examene online. Indeferent daca participantii au urmat doar una sau ambele dimensiuni de formare, ei trebuie sa treaca prin aceleasi examene pentru a obtine diploma de Sustainability Manager.

Programul de examinare si certificare


Pasul 1 - Participantii vor sustine pe parcursul lunii septembrie 2015 un prim examen despre notiunile de baza predate in cadrul LeadSUS. Examenul va avea loc dupa-amiaza, va dura 2,5 ore si se va tine de doua ori, in doua zile separate. Acestea le vor fi anuntate participantilor inscrisi pe platforma de E-learning.

Pasul 2 - Participantii care vor sa obtina o diploma de avansati trebuie sa parcurga primul pas si, in plus, sa treaca printr-o proba care presupune rezolvarea unui proiect de specialitate. Timpul necesar pentru rezolvarea lui este de o luna, incepand de pe 14.09 pana pe 17.10.2015. Proiectul va trebui sa fie aprobat de un trainer, pentru ca un cursant sa treaca la pasul urmator.

Pasul 3 - Participantii care au parcurs etapele anterioare vor sustine un examen final pentru a obtine certificarea “LeadSUS Advanced level”. Examenul va avea loc la finalul lunii octombrie 2015, la o data care va fi anuntata ulterior, pe platforma.

Pasul 4  - Absolventii vor primi certificatul LeadSUS, fie in cadrul ceremoniei de finalizare a Programului, care va avea loc la Bucuresti, fie prin posta, la adresa introdusa in procesul de inscriere.

Detalii complete despre cum puteti beneficia de aceasta oportunitatea de cariera gasiti pe pagina LeadSUS si pe nou lansata Platforma de E-Learning.


Logo UE Leonardo
Parteneri LeadSUS
Proiectul a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Continutul acestui material /articol - reflecta punctul de vedere al autorului - parteneriatul LeadSUS - iar Comisia nu poate fi facuta responzatoare în nici un fel de modul in care acesta este folosit.3582

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro