RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Romtelecom si Cosmote: consultari pentru definirea domeniilor de implicare in comunitate

Romtelecom si Cosmote: consultari pentru definirea domeniilor de implicare in comunitate

Pana pe 31 iulie 2014, cei interesati pot vota domeniile in care cele doua companii vor investi, printr-o viitoare competitie de proiecte.

(08 iul 2014)

Romtelecom si Cosmote isi invita stakeholderii sa opteze pentru domeniile pentru care vor putea inscrie ulterior proiecte, in cadrul unei competitii care se va desfasura dupa 1 august 2014.

Pana pe 31 iulie, organizatiile non-guvernamentale sau alte persoane interesate pot intra pe site-ul teimplici.ro si pot vota pentru unul dintre urmatoarele domenii: educatie, sanatate, protectie sociala, mediu, dezvoltare sau inovatie. Votarea se poate face numai dupa crearea unui cont.


Domeniile pe care utilizatorii site-ului le pot vota

Tot pe acest site, utilizatorii pot opta si pentru arii mai specifice de actiune, care au fost propuse in cadrul fiecarui domeniu, fie de organizatori, fie de catre alti utilizatori. Daca un vizitator crede ca ariile deja propuse nu sunt suficiente, acesta poate adauga altele noi.

Organizatiile non-guvernamentale au in plus optiunea de a realiza un clasament al ariilor de implicare din domeniul in care si-au demonstrat competenta.

La finalul perioadei de votare, organizatorii vor anunta cele mai populare domenii si arii de implicare.

Apoi, vor organiza o competitie de finantari ale carei categorii de concurs vor fi date de optiunile publicului. In plus, Romtelecom si Cosmote le va lua in considerare in elaborarea strategiei lor viitoare de CSR.

Pana acum, domeniile cele mai populare sunt: educatia, urmata de sanatate, protectie sociala si mediu. Printre ariile cele mai votate, se numara: promovarea unui stil de viata sustenabil, sustinerea tinerilor exceptionali prin burse de excelenta, educatia pentru un viitor verde, asistarea victimelor violentei domestice si dezvoltarea unor programe de specializare pentru tinerii medici.

Dintre asociatiile care au intrat deja pe platforma pentru a vota, amintim: Asociatia Telefonul Copilului, Smartatletic, Asociatia Amazonia, Asociatia MaiMultVerde, ViitorPlus - Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, Fundatia Leaders, Asociatia P.A.V.E.L.

Puteti afla mai multe detalii despre procesul de consultare si puteti vota pe site-ul teimplici.ro.


Material realizat de Irina Breniuc, redactor ResponsabilitateSociala.ro


7109

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Cosmote Romania | Finantari si sponsorizari | Stakeholder engagement

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro