RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Rompetrol: un nou spot de promovare a proiectelor de implicare in comunitate

Rompetrol: un nou spot de promovare a proiectelor de implicare in comunitate

Spotul prezinta rezultatele companiei dupa 5 ani de la lansarea programului sau de responsabilitate sociala, "Impreuna pentru fiecare".

(10 sep 2014)

Rompetrol a lansat un nou spot de promovare a proiectelor sale de implicare in comunitate, prin care anunta rezultatele obtinute de la lansarea programului sau de responsabilitate sociala, “Impreuna pentru fiecare”.

Programul a luat nastere in 2009. De atunci, Rompetrol a acordat micro-finantari in valoare totala de 1,5 milioane USD, pentru initiative antreprenoriale comunitare din domeniul sanatatii si protectiei mediului. Au fost finantate 100 de proiecte in Romania si unu in Republica Moldova, fiind implicati 2.500 de voluntari si 300.000 de beneficiari.

Urmariti mai jos noul spot de promovare a proiectelor de implicare in comunitate ale Rompetrol:Spotul va rula pe principalele canale TV romanesti, pana pe 10 octombrie 2014.

Ideea spotului reflecta abordarea companiei in ceea ce priveste CSR-ul


Conform reprezentantilor Rompetrol, spotul este o metafora pentru strategia de CSR a companiei. Piesele de puzzle semnifica ideile de la care au plecat initiatorii proiectelor, iar constructiile finale duc cu gandul la rezultatele obtinute cu ajutorul voluntarilor.

Majoritatea scenelor din spot au fost filmate in Parcul Carol, iar la filmari au participat peste 200 de persoane.

De anul viitor, programul “Impreuna pentru fiecare” va fi usor adaptat, pentru a raspunde unor probleme grave din societatea romaneasca, precum TBC-ul, hepatita sau biodiversitatea.

Pentru mai multe detalii despre proiectele finantate de Rompetrol, puteti accesa platforma programului “Impreuna pentru fiecare”.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


1915

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Implicare in comunitate | Marketing social

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro