RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Rompetrol Rafinare: 100.000 USD pentru interventii aeriene SMURD

Rompetrol Rafinare: 100.000 USD pentru interventii aeriene SMURD

Aflati sub ce forma continua Rompetrol parteneriatul inceput acum 6 ani cu Fundatia pentru SMURD si cu Inspectoratul General de Aviatie.

(30 apr 2015)

Rompetrol Rafinare, parte a grupului KMG International, a anuntat recent ca va continua si in 2015 parteneriatul cu Fundatia pentru SMURD si cu Inspectoratul General de Aviatie (IGAv). Anul acesta, compania va dona combustibil pentru interventii aeriene de urgenta in valoare de aproximativ 100.000 de USD.

Parteneriatul a fost semnat in urma cu 6 ani. Pana in prezent, compania a investit peste 850.000 de USD in operatiunile de salvare SMURD. Anul trecut, de exemplu, sponsorizarea Rompetrol a asigurat deplasarea personalului SMURD si a victimelor in peste 250 de interventii aeriene.

Elicopter SMURD, in misiune
Elicopter SMURD, in misiune

Raed Arafat, Presedintele Consiliului Director al Fundatiei pentru SMURD, a explicat importanta finantarii:
Raed Arafat, Presedintele Consiliului Director al Fundatiei pentru SMURDImplicarea responsabila a Rompetrol Rafinare in sprijinirea activitatii desfasurate cu elicopterele SMURD inseamna, in fiecare an, o colaborare de impact, care conduce in mod cert la salvarea unui numar mai mare de vieti omenesti. Activitatea aero-medicala a SMURD este una destinata asigurarii interventiilor de urgenta, de inalta competenta, pentru toti pacientii aflati in stare critica. Aceasta activitate nu ar fi fost posibila fara colaborarea directa cu Inspectoratul General de Aviatie si va fi mult mai consistenta prin sprijinul acordat de Rompetrol.

Combustibilul pus la dispozitie de Rompetrol Rafinare este JetA1, un carburant folosit pentru operarea elicopterelor si avioanelor. Acesta este produs de Rafinaria Petromidia incepand cu anul 1984 si este certificat conform standardelor din domeniu.

Azamat Zhangulov, Vicepresedintele Senior al KMG International, a motivat implicarea companiei in sustinerea misiunii Fundatiei pentru SMURD si in dezvoltarea sistemului medical romanesc:
Azamat Zhangulov, Vicepresedintele Senior al KMG International“Suntem alaturi de salvatori, fie ei oameni sau institutii. Ne implicam de mai multi ani in dezvoltarea sectorului de sanatate din Romania, prin acest parteneriat si altele asemanatoare. Ca exemple: anul acesta, am finalizat modernizarea si dotarea cu aparatura a dispeceratului integrat ISU-Ambulanta Neamt, in 2013 am contribuit la infiintarea primului centrul regional de pregatire in primul ajutor calificat si in descarcerare din Dobrogea, iar angajamentul nostru pe termen lung fata de societate si comunitati va continua si in anii urmatori.

Puteti afla mai multe detalii despre parteneriatul cu Fundatia pentru SMURD, dar si despre alte proiecte de CSR ale companiei, de pe site-ul www.impreunapentrufiecare.ro.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


1816

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


KMG International | Sanatate

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro