RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Rompetrol ofera combustibil in valoare de 240.000 USD pentru SMURD

Rompetrol ofera combustibil in valoare de 240.000 USD pentru SMURD

In 2010, Rompetrol va oferi lunar 30 tone de combustibil, in valoare de aproximativ 240.000 USD, pentru operarea a doua elicoptere SMURD.

(16 dec 2009)

Grupul Rompetrol, Inspectoratul General de Aviatie (IGAV) si Fundatia pentru SMURD au incheiat un parteneriat pentru sustinerea interventiilor de urgenta pe cale aeriana ale SMURD: deplasarea personalului medical si transportarea victimelor.
Reprezentantii celor trei parteneri au semnat astazi parteneriatul pentru sustinerea interventiilor de urgenta pe cale aeriana.
In 2010, Grupul Rompetrol va asigura o cantitate lunara de 30 tone de combustibil, necesara pentru operarea celor doua elicoptere SMURD din Bucuresti si Targu Mures. Valoarea totala a sprijinului acordat este de aproximativ 240.000 USD.

Saduokhas Meraliyev, director general al Grupului Rompetrol, spune despre sponsorizarea acordata de compania sa:

Saduokhas Meraliyev, director general al Grupului RompetrolColaborarea cu SMURD este un proiect special, pentru ca Grupul Rompetrol sustine si incurajeaza initiativa in activitatile de responsabilitate sociala. Intelegem cat de importante si necesare sunt resursele pentru dezvoltarea serviciilor de medicina de urgenta in Romania. De aceea ne-am alaturat SMURD si IGAV, contribuind astfel la facilitarea interventiilor aeromedicale si salvarii de vieti omenesti.”

Raed Arafat, Presedintele Fundatiei pentru SMURD, explica importanta interventiilor aeriene ale SMURD: Raed Arafat, Presedintele Fundatiei pentru SMURD

"Activitatea aeriana a SMURD este una destinata salvarii pacientilor aflati in stare critica si care necesita o interventie rapida si de inalta competenta. Aceasta activitate nu ar fi fost posibila fara colaborarea directa cu Inspectoratul General de Aviatie si va fi mult mai consistenta prin spijinul acordat de compania Rompetrol.”

Echipa SMURD in actiune Incepand din 2008, Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD) a efectuat interventii aeriene de urgenta la nivel national, contribuind astfel la transportarea si salvarea unui numar de aproximativ 1670 de persoane ranite.

Inspectoratul General de Aviatie are o contributie importanta in cadrul acestor actiuni de tip SMURD prin operarea celor 2 elicoptere, cat si prin asigurarea accesului rapid in cadrul interventiilor prin utilizarea tuturor structurilor sale teritoriale. 

4415

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


KMG International |

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro