RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Renault a organizat un eveniment sportiv cu strangere de fonduri dedicat angajatilor

Renault a organizat un eveniment sportiv cu strangere de fonduri dedicat angajatilor

La prima editie a "Zilei Sportului Renault" s-au strans 20.700 lei, care vor fi folositi pentru modernizarea Salii Sporturilor din Pitesti.

(28 sep 2012)

Grupul Renault in Romania a organizat, recent, la Pitesti, prima editie a evenimentului sportiv dedicat angajatilor, “Ziua Sportului Renault - Miscarea pentru sanatate”. In cadrul acesteia, angajatii si familiile lor au participat la diverse activitati sportive. Participanti la competitia de ciclism

Astfel, pentru pasionatii de sport s-au organizat competitii de tenis de masa, fotbal, cros, ciclism etc. In afara probelor de concurs, au fost desfasurate sesiuni de aerobic sau fitness, sub coordonarea unor antrenori locali. De asemenea, personalul Centrului Medical de pe platforma Dacia a oferit servicii medicale (supravegherea pulsului si a tensiunii) si a organizat ateliere de nutritie si alimentatie sanatoasa.

La eveniment au participat 372 de persoane, concurenti, spectatori sau personal de specialitate.

Pe langa incurajarea activitatilor sportive in randurile angajatilor, evenimentul a avut si o componenta caritabila. Astfel, compania a donat 20.700 de lei pentru modernizarea si Premierea castigatorilor in cadrul Ziua Sportului Renault innoirea Salii Sporturilor din Pitesti. Fondurile au fost stranse din taxa de participare (5lei/persoana), la care a fost adaugata o sponsorizare din partea Grupului Renault.

Ziua Sportului Renault a fost organizata in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Arges (DJST) si Asociatia Renault-Dacia Sport.


Material realizat de Monica Marincas, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.

2682

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Dacia Groupe Renault | Voluntariat | Fundraising

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro