RSS

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Renault a anuntat beneficiarii unei donatii de 320 de calculatoare si laptopuri

Renault a anuntat beneficiarii unei donatii de 320 de calculatoare si laptopuri

Este vorba despre 70 de institutii si organizatii din Arges si Dambovita, care au fost selectate printr-un concurs de proiecte.

(04 dec 2014)

Renault Romania a anuntat recent institutiile si organizatiile non-profit din judetele Arges si Dambovita catre care va dona 320 de calculatoare si laptopuri. Acestea au fost selectate printr-o competitie de proiecte, desfasurata de companie in perioada 28 octombrie - 26 noiembrie 2014.

Echipamentele au fost colectate din cadrul Renault Romania si, inainte de livrare, vor fi reconditionate de catre Asociatia Ateliere Fara Frontiere.

Selectia proiectelor castigatoare


Peste 111 institutii si organizatii non-guvernamentale au inscris proiecte in concurs. La inceputul lunii decembrie, o comisie de evaluare formata din reprezentanti Renault Romania si specialisti din cadrul Ateliere Fara Frontiere, Ecotic si ResponsabilitateSociala.ro au desemnat castigatorii.

Juriul competitiei
Juriul competitiei

Puteti consulta  aici lista completa a castigatorilor.

In evaluare, au contat criterii precum: impact, fezabilitate si experienta aplicantilor, precum si capacitatea lor de a mobiliza resursele umane necesare pentru a pune in practica proiectele.

Donatia Renault, parte din strategia de CSR


Pentru donatia sa, Renault Romania a primit din partea Ateliere Fara Frontiere certificatul ”Clickul Verde”, pentru achizitii responsabile. Prin intermediul lui, organizatia premiaza companiile care aleg sistemul de gestiune a DEEE-urilor propus de Ateliere Fara Frontiere si care sustin astfel economia sociala, responsabilitatea fata de mediu si initiativele educationale moderne.

Inmanarea certificatului Clickul Verde
Inmanarea certificatului Clickul Verde

Implicarea Renault in acest proiect vine in contextul in care unul dintre obiectivele strategiei de CSR a companiei este dezvoltarea economica si sociala a comunitatilor in care opereaza, prin programe care ofera acces la educatie si mobilitate.

Asa se explica directionarea donatiilor de echipamente IT doar catre institutii si organizatii din Arges si Dambovita, judete in care compania are operatiuni.

Gasiti mai multe detalii despre intregul proiect pe site-ul Dacia Group sau pe site-ul Ateliere fara Frontiere.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro

1929

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Dacia Groupe Renault | Implicare in comunitate | Educatie | Reciclare

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro

Afla cat de responsabile sunt companiile din jurul tau!

Saptamanal, ne citesc peste 8.000 de lideri de opinie din companii, din societatea civila sau din institutii publice.

Asigura-te ca afli cele mai noi informatii, evenimente, sau analize din domeniul CSR, atat din Romania, cat si din strainatate.