RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Proiecte de CSR romanesti nominalizate la Digital Communication Awards 2013

Proiecte de CSR romanesti nominalizate la Digital Communication Awards 2013

BCR, Holcim si Petrom se afla printre finalisti cu proiectele "Bursa Binelui", "Lectia Verde-Creeaza-ti mediul!", respectiv TaraluiAndrei.

(05 aug 2013)

3 proiecte de CSR romanesti au fost nominalizate in finala competitiei internationale de comunicare online Digital Communication Awards.

Trofeu Digital Communication AwardsBanca Comerciala Romana a fost selectata pe lista scurta la categoria “Comunicarea proiectelor de CSR” pentru campania de promovare a platformei de donatii online pentru ONG-uri “Bursa Binelui ”.  

Tot la aceasta categorie a fost nominalizata si Holcim pentru campania de comunicare a proiectului “Lectia Verde – Creeaza-ti mediul! ”.

Cea de-a treia companie din Romania nominalizata a fost Petrom cu platforma “TaraluiAndrei ”, care a fost  selectata la categoria “Comunitati online”. La aceasta sectiune au fost inscrise in total 550 de proiecte, dintre care au fost selectate cinci finaliste.  

De asemenea, pe lista scurta a finalistilor se afla si Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APPA ) cu o campanie de informare despre ce inseamna Lupusul, World Lupus Day . Proiectul a fost finantat de GlaxoSmithKline Romania.

Juriul, format din 32 de experti in comunicare si social media atat din mediul academic cat si din cel de afaceri. Printre criteriile de selectie se numara: abordarea strategica, creativitatea, gradul de inovare si eficienta. De exemplu, la categoria “Comunicarea proiectelor de CSR”, va fi desemnata castigatoare campania care a avut o abordare credibila si inovativa, a pus un accent deosebit pe comunicarea online si a identificat cele mai eficiente metode de evaluare.

In ceea ce priveste sectiunea “Comunitati online”, castigatoare va fi comunitatea care are la baza o infrastructura functionala, care promoveaza spiritul de echipa si tine cont de nevoile membrilor sai.

Castigatorii vor fi anuntati pe 20 septembrie in cadrul unei Gale care va avea lor la Berlin. In cadrul acesteia, fiecare nominalizat isi va prezenta proiectul in fata juriului.

Mai multe detalii despre competitie sunt disponibile pe site-ul www.digital-awards.eu .


Material realizat de Monica Marincas, Redactor ResponsabilitateSOciala.ro.

2672

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Campanii sociale | Social Media CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro