RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Primul curs de sustenabilitate gratuit, din programul LeadSUS

Primul curs de sustenabilitate gratuit, din programul LeadSUS

Cursul incepe pe 29 oct, dureaza 5 zile si le permite participantilor sa obtina ulterior o certificare europeana de Sustainability Manager.

(06 oct 2014)

Compania de consultanta denkstatt Romania va organiza la Bucuresti, la finalul lunii octombrie (29 octombrie - 4 noiembrie), primul dintre cursurile de formare in sustenabilitate, din cadrul programului cu finantare europeana pe care il coordoneaza, respectiv “LeadSUS - Leadership in Sustainability”.

LeadSUS este un program de formare profesionala acreditat la nivel European. Parcurgerea cu succes a programului (demonstrarea insusirii cunostintelor si a aplicarii practice a acestora) va asigura participantilor dobandirea certificarii de ”Sustainability Manager”  - certificare acordata de catre European Certification and Qualification Association (ECQA)

Agenda cursului


Cursul se va desfasura pe parcursul a 5 zile (cu o pauza in weekend), respectiv intre 29-31 octombrie si 3-4 noiembrie. Sesiunile vor fi sustinute in limbile romana si engleza, de lectori din Romania si Franta, specialisti in sustenabilitate, cu o bogata experienta in domeniul consultantei, dar si in cercetarea academica.

Iata mai jos temele celor 5 zile:

Program curs de sustenabilitate (CSR) gratuit

In fiecare zi de curs, programul este intre 9:00 si 17:00

Cum va puteti inscrie


Logo LeadSUSTrebuie spus ca programul LeadSUS se adreseaza in special reprezentantilor de organizatii publice sau private cu responsabilitati in domeniul mediului, dezvoltarii organizationale sau sociale, studentilor masteranzi etc. Totusi, programul este deschis tuturor profesionistilor care isi doresc o cariera in domeniul sustenabilitatii. Vor putea insa absolvi programul si vor primi certificarea de ”Sustainability Manager” doar cei care vor reusi sa treaca de numeroasele teste si probe practice de la finalul programului.

In cazul cursului de fata, pentru a fi admisi in randurile participantilor (la curs pot participa doar 20 de persoane), cei interesati trebuie sa parcurga 3 etape:
  • sa se inscrie pe platforma LeadSUS, completand un formular online;
  • ulterior datei de 15 octombrie, cei inscrisi pe platforma vor primi un email de la organizatori, in care li se va solicita sa-si exprime intentia de a parcurge integral cursul si li se va cere sa completeze un chestionar online pentru testarea cunostintelor de baza in domeniul sustenabilitatii
  • cei care vor obtine punctajele cele mai mari, vor fi admisi in randurile participantilor la curs.
Mai trebuie mentionat ca inscrierea pe platforma LeadSUS le ofera oportunitatea celor care o fac, de a participa, in continuare, la:
  • urmatoarele cursuri la clasa, gratuite, din cadrul programului
  • un curs de e-learning care se va desfasura in paralel in program
Ambele tipuri de cursuri vor incepe si vor putea fi accesate la inceputul anului viitor (2015).

Pentru alte detalii legate de program, puteti consulta site-ul LeadSUS sau ii puteti contacta direct pe organizatori. Persoane de contact: Gabriela Fistis (gabriela.fistis@denkstatt.ro, 0735 172 088) sau Andrei Churican (andrei.churican@denkstatt.ro, 0726 178 451).


Logo UE Leonardo
Parteneri LeadSUS
Proiectul a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Continutul acestui material – articol - reflectă punctul de vedere al autorului - parteneriatul LeadSUS - iar Comisia nu poate fi facută responzătoare în nici un fel de modul în care acesta este folosit.3749

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Evenimente CSR | Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro