RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Primul curs de raportare de CSR conform GRI G4, din Romania

Primul curs de raportare de CSR conform GRI G4, din Romania

Cursul este certificat GRI, are loc pe 28-29 septembrie si se adreseaza actualilor sau viitorilor profesionisti in sustenabilitate.

(20 aug 2015)

CSR BootIQ, firma romaneasca de consultanta in sustenabilitate, va organiza, pe 28-29 septembrie 2015, primul training din Romania certificat de GRI, despre cea mai recenta versiune a standardului de raportare, respectiv GRI G4.

Global Reporting Initiative (GRI) este organizatia care a elaborat si dezvolta in continuare ceea ce poate fi numit “standardul de facto”, la nivel international, pentru raportarea performantelor de sustenabilitate, respectiv pentru comunicarea impactului social, economic si de mediu pe care l-a avut o organizatie. Cea mai recenta generatie a acestui standard se numeste GRI G4 si va inlocui toate generatiile anterioare incepand din ianuarie 2016.

CSR BootIQ este unul dintre furnizorii oficiali de training acreditati de GRI, si, la ora actuala, singurul astfel de furnizor din Romania, dupa cum arata site-ul GRI.

Compania va organiza primul sau training despre standardul GRI G4, in perioada 28-29 septembrie, la sediul ING Bank Romania.

Acesta se adreseaza in special profisionistilor din urmatoarele domenii: sustenabilitate/CSR, resurse umane, sanatate si siguranta ocupationala, mediu si tehnologie, comunicare corporate si afaceri publice, dar si utilizatorilor de rapoarte de CSR (ONG-uri, analisti financiari, oficiali guvernamentali, membri ai Consiliilor de Conducere, jurnalisti etc.).

Pe parcursul celor 2 zile de curs, participantii vor invata:
  • cum sa foloseasca instrumentul de raportare G4,
  • care sunt pasii intr-un proces de raportare si
  • cum sa coordoneze un astfel de proces in organizatia in care lucreaza.
In plus, participantii se vor familiariza atat cu modul in care este evaluat de catre GRI un raport de sustenabilitate elaborat în conformitate cu G4, cat si cu procesul de “verificare externa” (eng. “assurance”) a unui raport de sustenabilitate. Certificatul de participare va fi eliberat direct de GRI.

Pretul standard de participare la curs este de 999 Euro. Insa pentru inscrierea pana pe 4 septembrie, organizatorii ofera un pret promotional, de 899 Euro.

Pentru mai multe detalii despre agenda si despre toate beneficiile pe care le vor avea participantii, va invitam sa cititi pagina oficiala a cursului.


4076

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro