RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Prelungirea inscrierilor pentru Green Business Index 2012

Prelungirea inscrierilor pentru Green Business Index 2012

Companiile din Romania se mai pot inscrie pana pe 29 iunie la Green Business Index pentru a-si evalua performanta de mediu.

(29 mai 2012)

Asociatia Green Revolution anunta prelungirea inscrierilor la cea de-a treia editie a competitiei anuale de mediu Green Business Index (GBI), destinata companiilor din Romania. Proiectul isi propune sa masoare responsabilitatea fata de mediu in sectorul de afaceri romanesc.

Perioada de inscriere si completare a chestionarelor se prelungeste pana pe 29 iunie 2012. Pentru a se inscrie, companiile trebuie sa se inregistreze gratuit pe site-ul www.gbindex.ro si sa completeze unul dintre chestionarele online puse la dispozitie.
Raluca Fisher, presedinta Green Revolution
Raluca Fisher, presedinta Green Revolution, spune ca decizia de a prelungi perioada de inscriere si completare a chestionarelor a venit in urma cererilor companiilor. “Acest lucru demonstreaza preocuparea companiilor pentru dezvoltarea sustenabila si protectia mediului si ca acestea au inteles aceasta este singura cale pentru a construi afaceri profitabile.”

Pana acum, mai mult de jumatate dintre companiile inregistrate in 2012 sunt la prima participare in proiect. Celelalte companii sunt prezente in GBI pentru a doua, sau chiar a treia oara.
 
Ceremonia de lansare GBI, editia a III-a Datele furnizate de companii vor fi analizate de o echipa de experti de mediu, iar rezultatele vor fi anuntate in septembrie, in cadrul Galei Green Business Index 2012 si publicate in Raportul Green  Business Index.  Analiza se va concentra pe indicatori-cheie de performanta de mediu recunoscuti la nivel international: ISO 14031, ISO 26000 si ISO 16001.

Barometrul GBI va oferi tuturor companiilor participante un raport gratuit de evaluare a responsabilitatii fata de mediu si recomandari personalizate pentru atingerea performantei de mediu.

Material realizat de Monica Marincas, Redactor Responsabilitatesociala.ro.


2158

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Proiecte ONG | Evenimente CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro