RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Philips: competitie de proiecte sustenabile menite sa imbunatateasca viitorul copiilor

Philips: competitie de proiecte sustenabile menite sa imbunatateasca viitorul copiilor

Proiectele pot fi inscrise de publicul larg pana pe 3 august 2014, iar valoarea premiilor oferite depaseste 100.000 de euro.

(27 iun 2014)

Philips Romania a initiat o competitie de idei de proiecte sustenabile, care au capacitatea de a schimba in bine viitorul copiilor din Romania. Competitia se numeste ”Idei de viitor” si se adreseaza publicului larg.

Cei interesati isi pot inscrie propunerile pe site-ul www.ideideviitor.philips.ro, pana pe 3 august 2014. Acestea vor putea fi vizualizate pe site si votate de catre public.

Categoriile de concurs sunt urmatoarele:
  • "perioada de sarcina” - se pot inscrie proiecte care au ca scop prevenirea problemelor de sanatate a copiilor nou-nascuti, inca din perioada de sarcina;
  • "start sanatos in viata” - se pot inscrie proiecte care promoveaza avantajele alaptarii copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 2 ani;
  • "recreere prin lumina” - se pot inscrie proiecte care propun solutii de iluminare a zonelor din spatiile publice.

La sfarsitul fiecarei saptamani de concurs, ideile cu cele mai multe voturi din fiecare categorie vor fi desemnate castigatoare. Initiatorii lor vor primi cate un produs Philips, in competitie fiind oferite 24 de premii cu o valoare totala de peste 20.000 RON.

In perioada 4-17 august, toate propunerile vor fi evaluate de un juriu de specialitate, care va selecta cele mai bune 3 idei din fiecare categorie, in functie urmatoarele criterii: fezabilitatea implementarii, relevanta pentru categoria in care a fost inscrisa, orientarea spre nevoile oamenilor si creativitate.

Cele 9 idei selectate vor putea fi votate de public pe site, intre 18 si 31 august. Ideile cu cele mai multe voturi vor primi finantari in valoare totala de 100.000 de euro.

Pentru mai multe detalii despre competitie, pentru consultarea regulamentului sau pentru a afla care au fost ideile saptamanale desemnate castigatoare pana acum, puteti accesa site-ul www.ideideviitor.philips.ro.

Aceasta initiativa se inscrie intr-o ampla campanie desfasurata de Philips la nivel global, respectiv ”Innovation and You”. Conform site-ului oficial, campania a pornit din dorinta de a identifica nevoilor consumatorilor si de a dezvolta produse sau servicii care sa le satisfaca. Exista trei domenii in care Philips inoveaza: sanatate, iluminare si imbunatatirea conditiilor de trai.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro

4701

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Finantari si sponsorizari | Campanii sociale

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro