RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Petrom va amenaja o pista pentru biciclete pe o distanta de 1700 de metri

Petrom va amenaja o pista pentru biciclete pe o distanta de 1700 de metri

Compania a promis ca va amenaja un metru de pista pentru fiecare participant la Crosul Petrom. In total, au participat 1678 de persoane

(26 sep 2008)

Pe 21 septembrie, in Bucuresti, s-a desfasurat a treia editie a Crosului Petrom. Compania a promis la inceputul evenimentului ca, pentru fiecare persoana care va participa la cros, va amenaja un metru de pista pentru biciclete. In total, s-au inscris 1678 de persoane care au alergat pe o distanta de 3,7 kilometri. Reprezentantii Petrom au rotunjit distanta pistei la 1700 de metri. Ea va fi amenajata in sectorul 1 al Capitalei, in Parcul Bazilescu.

Traseul crosului a fost stabilit pe ruta: Bulevardul Aviatorilor - Piata Victoriei - Bulevardul Kiseleff - Bulevardul Constantin Prezan si, din nou, Bulevardul Aviatorilor. Participantii s-au inscris in Piata Charles de Gaulle, intre orele 8.30-10.30 ale zilei respective, la una din cele sapte categorii de varsta (separat femei-barbati):
  • JParticipantii la Crosul Petromuniori I (10 - 14 ani)
  • Juniori II (15 - 18 ani)
  • Seniori I (19 - 34 ani)
  • Seniori II (35 - 44 ani)
  • Seniori III (45 - 59 ani)
  • Veterani (peste 60 ani)
  • Persoane cu deficiente locomotorii
Inainte de a lua startul, alergatorii si-au facut incalzirea alaturi de o trupa de dansatori profesionisti. La cros au participat si personalitati din lumea sportului: Octavian Bellu, Mariana Bitang, Monica Iagar, Monica Rosu si Diana Oprea.

Premiile Crosului Petrom

Afisul de promovare Cei care s-au clasat pe primele trei locuri la categoriile seniori si veterani au primit, impreuna, 6000 litri de combustibil. Locurile I au primit 300 de litri, locurile II – 200 de litri, iar locurile III – 100 de litri. Premiile au fost acordate sub forma de bonuri valorice de 30 sau 50 de lei.

Juniorii au primit console de jocuri Play Station, mp3 playere si ceasuri Swatch.

Dupa cursa, toti alergatorii au participat la o tombola, unde au fost oferite 100 de biciclete.

La final, cei prezenti au urmarit un concert Andra si un spectacol de stand-up comedy.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul urmatorilor parteneri: Agentia Nationala pentru Sport, Primaria Municipiului Bucuresti - Directia de Invatamant, Directia de Sport a Municipiului Bucuresti, Asociatia Municipala de Atletism, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti. Compania Carpatina a asigurat hidratarea alergatorilor. Evenimentul a fost organizat de agentia Pastel Age.

Petrom promoveaza mersul pe bicicleta

Pentru promovarea acestui cros si a cauzei "nobile" de a construi o pista pentru biciclete, compania a amenajat pe site-ul ei un joc care simuleaza stresul de care are parte un biciclist in trafic, daca circula pe partea carosabila.

Pentru a juca, urmeaza acest link

Prima editie a Crosului Petrom a avut loc pe 1 octombrie 2006. Mesajul Petrom pentru acea editie a fost: "Dorim sa punem Romania in miscare". Startul a fost dat de Gabriela Szabo.

Urmareste cateva secvente de la cea de-a doua editie a Crosului Petrom.4120

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Petrom |

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro