RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Petrom a premiat 113 olimpici nationali si internationali din Romania

Petrom a premiat 113 olimpici nationali si internationali din Romania

Compania a premiat olimpicii nationali si internationali, ai caror parinti lucreaza in industria petroliera, cu premii de peste 70.000 RON.

(08 ian 2008)

Petrom a premiat 113 olimpici nationali si internationali, copii ai caror parinti lucreaza in industria petroliera. Premiile au fost acordate la sfarsitul lunii decembrie, in cadrul celei de-a 20-a editii a festivitatii de premiere "Olimpicii Petrom". Compania a acordat si 40 de distinctii speciale, cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea programului. Valoarea totala a premiilor si a distinctiilor oferite depaseste 70.000 de RON.

FSLIProgramul este destinat olimpicilor ai caror parinti sunt membrii ai Federatiei Sindicatelor Libere si Independente din Industria Petroliera (FSLI). Bianual, Petrom premiaza copiii care au castigat premiile I, II sau III la olimpiade nationale sau internationale.

La festivitatea de premiere de la finalul lui 2007, Petrom a acordat tuturor celor 113 olimpici diplome de merit, premii in bani (cate 400 de RON) si cate o tabara gratuita in vara lui 2008 (in valoare de aproximativ 1.000 de RON).

De asemenea, Petrom a acordat si burse pentru 27 de studenti si elevi cu rezultate scolare deosebite, in valoare de 250 de lei/luna, pentru anul scolar 2007/2008.

Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea programului, Petrom a oferit si distinctii speciale:
  • "Top 10 performante de top" – primii 10 olimpici cu cele mai remarcabile performante din tot programul. Dintre acestia, 6 studiaza si profeseaza in centre universitare de top ale lumii, iar 4 sunt dubli campioni mondiali la karate;
  • "Top 10 olimpici pentru olimpici" – primii 10 olimpici care s-au implicat in dezvoltarea programului;
  • "Top 20 mediatori nationali" – primii 20 de angajati Petrom si FSLI care au adus contributii semnificative in organizarea programului.
Tot in cadrul evenimentului, Petrom a numit "Personalitatea anului 2007": Razvan Baleanu, multiplu laureat international la saloanele de arta fotografica si cel mai tanar membru al Asociatiei Americane de Arta Fotografica. La numai 22 de ani, artistul ocupa pozitia 16 in topul mondial al fotografilor.

Razvan BaleanuLa primirea distinctiei, Razvan Baleanu a declarat: "Programul destinat Olimpicilor Nationali si Internationali este o reusita in adevaratul sens al cuvantului. Deoarece sprijina foarte multi tineri talentati care se afla la inceputul carierei si au nevoie de o recunoastere si o apreciere pentru a fi incurajati sa-si dezvolte talentul la superlativ."

Respect pentru viitor
Festivitatea a celebrat si implinirea a 10 ani de cand Petrom si FSLI deruleaza acest program. Prin acest program, Petrom a premiat pana acum 1500 de elevi si studenti. Dintre acestia, 134 au fost sustinuti de companie si prin burse de merit.

Investitia Petrom in cei 10 ani in care s-a desfasurat programul depaseste 1.2 milioane RON.

Mona NicoliciMona Nicolici, CSR Communication Manager Petrom, declara: "Petrom si-a propus sa fie un model de responsabilitate sociala pentru comunitatea de business din Romania, dar si pentru angajatii sai. Practic, prin acest program, orice parinte din industria petroliera, nu doar din Petrom, beneficiaza de oportunitatea de a-i oferi mai multe sanse copilului sau. Ne-am propus sa sprijinim performanta si valorile reale, pentru ca asta inseamna sa investim in calitate. In educatie de calitate, in oameni de calitate. Iar faptul ca facem acest lucru de 10 ani, arata ca angajamentul nostru este pe termen lung."

5348

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Petrom |

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro