RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Petrom a lansat o noua competitie de proiecte, cu finantari in valoare de 160.000 euro

Petrom a lansat o noua competitie de proiecte, cu finantari in valoare de 160.000 euro

Pana pe 24 iunie, ONG-urile, institutiile publice sau persoanele fizice pot aplica cu idei de dezvoltare pe termen lung a comunitatilor.

(06 iun 2013)

Petrom a anuntat lansarea unei noi competitii de proiecte,”Idei in Tara lui Andrei”. Prin aceasta, isi propune sa finanteze initiative eco-civice sustenabile din 3 domenii: mediu, educatie sau dezvoltare comunitara. Valoarea totala a finantarilor acordate de Petrom este de 160.000 euro.

Competitia este deschisa tuturor organizatiilor neguvernamentale, institutiilor publice sau de invatamant sau persoanelor fizice, care pot aplica cu un proiect de dezvoltare pe trmen lung a comunitatii. Pentru a fi eligibile, persoanele fizice trebuie sa incheie un parteneriat cu o organizatie neguvernamentala, o institutie publica sau o instituție de invatamant

Inscrierile se pot face pana pe 24 iunie, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.taraluiandrei.ro.

Mona Nicolici, Manager Sustenabilitate PetromMona Nicolici, Manager Sustenabilitate Petrom, spune ca noua competitie continua traditia concursului de proiecte ”Orasul tau”, desfasurat de Petrom pana anul trecut: ”In ultimii 3 ani am finantat cu peste 300.000 de euro proiecte de dezvoltare a comunitatilor din Romania propuse de peste 500 de romani. Acesta este motivul pentru care vom sprijini in continuare aceasta competitie care speram sa creasca procentul celor care vor sa schimbe Romania.

Competitia "Idei in Tara lui Andrei” se desfasoara in doua etape: prima are loc in perioada 20 mai- 12 iulie si are alocat un buget de 80.000 euro, iar ce-a de-a doua va avea loc in toamna, iar datele de desfasurare vor fi anuntate ulterior.

Proiectele inscrise in prima etapa, pana pe 24 iunie, vor fi jurizate in perioada 25 iunie - 8 iulie. Proiectele castigatoare vor fi anuntate pe 12 iulie si trebuie implementate in maxim 1 an de la data semnarii contractului de finantare.

Jurizarea va cuprinde doua componente:
  • Unul din proiectele castigatoare in editiile anterioare Votul publicului, avand o pondere de 40%. Utilizatorii care isi fac un cont pe site-ul www.taraluiandrei.ro isi vor putea vota proiectul favorit.
  • Evaluarea unui juriu, care va cantari 60%.
Printre criteriile de selectie care vor fi analizate de catre juriu se numara: relevanta, obiective SMART, planificarea realista a activitatilor, bugetul realist si transparent, sustenabilitatea, impactul, experienta, reputatia si capacitatea organizationala (daca participantul e un ONG), precum si motivatia (daca participantul e persoana fizica).

Mai multe detalii despre competitie, precum si un ghid al aplicantului sunt disponibile pe site-ul Tara lui Andrei.


Material realizat de Andreea Giuclea, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.

4373

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Petrom | Finantari si sponsorizari

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro