RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Panasonic a "predat" ecologie in scoli

Panasonic a "predat" ecologie in scoli

Compania a derulat un program de educatie ecologica in 16 scoli din tara, oferindu-le profesorilor un set de materiale didactice gratuite.

(02 mar 2011)

Saptamana trecuta, Panasonic Romania a incheiat prima editie a unui program de educatie ecologica pentru elevii de scoala primara - “Scoala copiilor - educatie eco”. Peste 4.000 de elevi din 16 scoli din tara au invatat despre schimbarile climatice si protejarea planetei intr-un mod distractiv si usor de inteles.
Desen dintr-un 'Jurnal Eco'
In cadrul programului, organizatorii au realizat un set de materiale didactice care contine lectii, documente video si planuri de predare create special pentru pentru elevii cu varste intre 7 si 11 ani. Profesorii din toata tara au fost incurajati sa le descarce gratuit de pe site-ul Panasonic si sa le foloseasca in cadrul orelor de curs.

Programul a avut si un concurs. Elevilor li s-a cerut sa-si noteze ideile de protejare a mediului si sa lipeasca poze sau desene in niste jurnale speciale. Panasonic i-a premiat pe autorii celor mai bune jurnale de la nivelul fiecarei scoli, cu aparate foto digitale. In plus, castigatorul locului I va participa la etapa europeana a competitiei, alaturi de elevii din celelalte tari in care se desfasoara programul (Anglia si Germania).

Galeria jurnalelor participante la concurs poate fi vazuta pe Youtube:


Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul Panasonic Romania.


7628

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Implicare in comunitate

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro