RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


MOL Romania: 300.000 RON pentru proiecte de terapie altenativa adresate copiilor

MOL Romania: 300.000 RON pentru proiecte de terapie altenativa adresate copiilor

Compania a finantat 20 proiecte ONG prin care peste 1.000 de copii vor fi ajutati sa faca fata mai usor dizabilitatilor si bolilor cronice.

(09 dec 2010)

MOL Romania a finantat, in urma unui concurs, 20 de proiecte ONG de terapie emotionala sau prin arta, adresate copiilor aflati in suferinta. Proiectele au ca scop imbunatatirea abilitatilor fizice si psiho-sociale ale copiilor, prin activitati placute, care au legatura cu muzica, pictura, dansul etc.
 Beneficar al unui program de terapie prin apa pentru copii nevazatori organizat de Centrul Lamonte, Cluj-Napoca.
Proiectele vor fi implementate in 2011. Beneficiarii lor vor fi peste 1.000 de copii cu dizabilitati, boli cronice sau afectiuni grave (ex. tumori, afectiuni psihiatrice, ale sistemului limfatic, ale aparatului respirator, digestiv, motor etc).

Initiativa face parte din “Programul Mol pentru sanatatea Copiilor”, inclus la randul lui in platforma de CSR “Pot Ajuta?”, prin care compania acorda granturi in domenii precum arta, sport sau sanatate.

Programul se afla la a doua editie si este implementat de Fundatia pentru Comunitate, sub forma unui concurs de proiecte, din fondurile puse la dispozitie de MOL. Anul acesta, suma alocata a fost de 300.000 RON.

Prin intermediul acestei initiative, compania ajunge intr-o zona mai putin dezvoltata in Romania si in care suportul financiar corporativ este sarac.

Mai multe detalii despre modul de desfasurare al programului puteti gasi pe site-ul MOL Romania sau al Fundatiei pentru Comunitate.

Mai jos puteti urmari un reportaj despre proiectul Fundatiei AQUARIUS, unul din castigatorii de anul trecut, in care s-a folosit terapia prin muzica pentru 15 copii cu nevoi speciale.
2328

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


MOL Romania | Finantari si sponsorizari

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro