RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


METRO va premia cele mai reusite proiecte de responsabilitate sociala ale antreprenorilor romani

METRO va premia cele mai reusite proiecte de responsabilitate sociala ale antreprenorilor romani

Managerii de IMM-uri isi pot inscrie proiectele in competitie pana pe 5 iunie 2014, pentru a intra in finala si a castiga 200.000 de RON.

(29 apr 2014)

METRO Cash & Carry Romania organizeaza "METRO - Starurile Comunitatii”, o competitie pentru antreprenorii din intreprinderi mici si mijlocii care au desfasurat proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care opereaza.

Pot fi inscrise, de exemplu, actiuni filantropice, proiecte pentru persoane cu dizabilitati, programe pentru angajati, actiuni de sustinere a unor cauze sociale, proiecte de restaurare a unor obiective de interes local, evenimente locale sau festivaluri.

Cei interesati se pot inscrie pe site-ul companiei, pana pe data de 5 iunie 2014. Organizatorii au pus la dispozitia participantilor si un ghid de completare a aplicatiei.

Pana pe 5 iunie, proiectele pot fi votate de public, urmand ca primele 20 in functie de numarul de voturi sa intre in finala.

Finalistii vor fi evaluati de catre un juriu format din experti in domeniile ONG, CSR, antreprenoriat si comert, printre care si reprezentanti ai Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) si UNICEF.

Juriul va stabili castigatorul competitiei, care va primi un premiu de 200.000 de RON, din care jumatate trebuie alocati unor proiecte de responsabilitate sociala viitoare.

Pentru mai multe detalii despre competitie sau pentru a vota proiectele inscrise, puteti consulta site-ul www.metro.ro/starurile-comunitatii.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


3984

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Finantari si sponsorizari | Competitii CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro