RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Maratonul caritabil "1000 km Balkan Charity Challenge" a ajuns la final

Maratonul caritabil "1000 km Balkan Charity Challenge" a ajuns la final

Cei 64 de alergatori au strans pana acum 7.000 euro. Pe site-ul www.1000balkan.com se mai pot face donatii pana la sfarsitul lunii.

(23 nov 2012)

UniCredit Tiriac Bank si asociatia HOSPICE Casa Sperantei au organizat, in perioada 10 - 19 noiembrie, un maraton caritabil intre Bucuresti si Sofia. Initativa si-a propus sa stranga fonduri pentru 10 proiecte sociale, cum ar fi, spre exemplu, ingrijirea copiilor care sufera de boli incurabile, aflati in asistenta HOSPICE.

Prima parte a traseului, parcursa cu bicicleta. Foto: Gabriel Solomon Startul maratonului s-a dat sambata, 10 noiembrie, din fata sediului central al UniCredit Tiriac Bank.Traseul a presupus traversarea de doua ori a Dunarii si a muntilor Balcani, trecand prin locuri cu peisaje spectaculoase, de la 0 pana la 2.000 de metri altitudine.

Prima parte a maratonului, de la Bucuresti la Sofia, a fost parcursa pe bicicleta, in trei zile, cate 150 de km in fiecare zi. La intoarcere, participantii au parcurs traseul in alergare, timp de 7 zile, respectiv cate 65 de km pe zi.

64 de persoane s-au inscris la start, din companii precum UniCredit Tiriac Bank, Rompetrol, UniCredit Leasing, dar si din clubul sportiv Ro Club Maraton.

A doua parte a traseului, parcursa in alergare Pe parcursul celor 10 zile cat a durat maratonul, alergatorii inscrisi si-au incurajat sustinatorii sa faca donatii online, iar pana acum s-au strans 7.000 Euro. Pe site-ul www.1000balkan.com se mai pot face donatii pana la sfarsitul lunii.

Printre companiile care au sprijinit acest proiect se numara: UniCredit, Rompetrol, Hotel Pullman, Volvo, La Fantana, Toyota, Aventuria, Isostar, Escapage, Event Design, Autonom, Terranova, Rousse Winnery, International School of Bucharest, Dacris, Kyani, Eurostock, 7 Card si Musat & Asociatii.

3036

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


UniCredit Tiriac Bank | Voluntariat

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro