RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


MaiMultVerde: bilantul activitatii pe 2012

MaiMultVerde: bilantul activitatii pe 2012

Peste 100.000 de puieti au fost plantati si aproximativ 54 de tone de CO2 au fost reduse in cadrul proiectelor derulate de asociatie.

(01 aug 2013)

Asociatia MaiMultVerde si-a publicat raportul de activitate pe anul 2012. Anul trecut, organizatia a desfasurat 16 proiecte in domeniul protectiei mediului si al serviciilor sociale in care a implicat, in total, 2.900 de voluntari. Raport anual MaiMultVerde

Printre rezultatele obtinute in cadrul acestor proiecte se numara:
  • Peste 100.000 de puieti au fost plantati de catre voluntarii MaiMultVerde pe parcursul anului trecut. De exemplu, in aprilie, 60 de angajati ai Coca-Cola HBC Romania si voluntari MaiMultVerde au plantat 2.500 de puieti langa orasul Ploiesti, in cadrul proiectului “Noi REimpadurim”, derulat sub umbrela platformei de CSR a companiei, RE Concept.  De asemenea, 200 de angajati Cosmote si voluntari ai asociatiei au contribuit la plantarea a 5.000 de puieti in cadrul proiectului “Adopta o padure ” finantat de Cosmote Romania.
  • 5 parcuri din 5 orase in care spatiul verde pe cap de locuitor este mai mic decat media europeana (26mp) au fost reabilitate, in 2012, cu sprijinul Raiffeisen Actiune de plantare a voluntarilor MaiMultVerde Bank.
  • 54,4 de tone de emisii de CO2 au fost reduse prin intermediul sistemului de inchirieri de biciclete “Cicloteque ”, proiect derulat in parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank. Cele 6 puncte de inchiriere din Bucuresti si Oradea au inregistrat anul trecut 17.583 de utilizatori.
Asociatia a obtinut in 2012 fonduri in valoare totala de 489.990 de euro. Iata care sunt finantatorii MaiMultVerde in 2012:

Finantatori MaiMultVerde in 2012

Datorita campaniilor de promovare desfasurate de MaiMultVerde, proiectele au avut anul trecut 1.056 de aparitii media. De asemenea, peste 7.000 de abonati la newsletter au fost informati despre initiativele asociatiei.

In 2012, Asociatia a obtinut doua premii la Gala Societatii Civile, cu proiectele: campania de donatii online “Fa cadou un copac” si proiectul educational “EcoChampions ” derulat impreuna cu Grupul CEZ.

Raportul integral poate fi descarcat de pe site-ul MaiMultVerde.


Material realizat de Monica Marincas, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.

2691

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Rapoarte CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro