RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Invitatie pentru companii: cros caritabil pentru sustinerea femeilor cu cancer la san

Invitatie pentru companii: cros caritabil pentru sustinerea femeilor cu cancer la san

Crosul va fi organizat de Asociatia Casiopeea pe 28 septembrie, in parcul Tineretului. Sunt invitate atat companiile, cat si publicul larg

(02 sep 2014)

Asociatia Casiopeea invita companiile si publicul larg sa participe la a patra editie a unui cros caritabil pentru sustinerea femeilor cu cancer la san. Acesta va avea loc pe 28 septembrie 2014, in parcul Tineretului, incepand cu ora 10. Un eveniment similar va fi organizat si in Brasov.

Cu banii stransi din taxele de participare si din sponsorizari, asociatia va cumpara proteze mamare, pe care le va dona unor femei cu cancer la san inscrise deja pe o lista de asteptare.

Cei interesati se pot inscrie in una dintre cele 4 categorii:
  • copii (6-8 ani, 9-11 ani) - cursa de 750 m
  • adolescenti (12-16 ani) - cursa de 1,7 km
  • adulti (+17 ani) - cursa de 6 km
  • mars (pentru toate varstele) - cursa de 3 km.
Traseul crosului Casiopeea
Traseul crosului

Cum puteti participa


Cei interesati se pot inscrie direct la locul de desfasurare a competitiei, intre orele 08:30 si 09:30, sau direct pe site-ul oficial al competitiei.

Taxa de participare este de 5 lei pentru copii, 15 - pentru adolescenti si 40 - pentru adulti. Participantii vor primi in schimb un tricou de concurs si un voucher pentru efectuarea unei ecografii la san sau a unei mamografii.

In plus, Casiopeea incurajeaza companiile sa isi inscrie angajatii. Companiile care aleg sa sponsorizeze suplimentar evenimentul platesc o taxa de participare la cros de 40 de lei per angajat, iar celelalte - o taxa de 50 de lei per angajat.

Exista 3 tipuri de pachete de sponsorizare: Gold, Silver si Bronze. Pentru mai multe detalii despre ce contine fiecare pachet, puteti contacta asociatia pe adresa de e-mail casiopeea.cros@gmail.com si la numarul de telefon 0744.434.015.

Pana acum, au confirmat participarea:
  • ca membri Gold: GDF Suez, Decathlon, Renault, Apa Nova, Sp.Sf.Constantin, Nestle;
  • ca membri Silver: GSK si Avon;
  • ca membri Bronze: Groupama, Arta Grafica, Capgemini, Anita, Finexpert, Coca-Cola si Metro.
Contractul de sponsorizare implica promovare pe materialele de comunicare ale evenimentului (6.000 de flyere, 300 de afise, bannere, comunicat de presa, promovare la locul evenimentului prin roll-up-uri si bannere si logo pe site).

De asemenea, asociatia va premia compania cu cele mai multe inscrieri la cros. Aceasta va castiga un trofeu, respectiv trofeul “Corporate Challenge”.

Rezultatele anilor anteriori


La cele 3 editii anterioare (2010-2013), au participat peste 11.000 de oameni si aproape 100 de companii. De asemenea, au sustinut crosul personalitati precum actritele Maia Morgenstern, Monica Davidescu, Magda Catone si Medeea Marinescu, spotivele Ruxandra Dragomir, Laura Badea, Corina Ungureanu, Claudia Presecan si prezentatoarea TV Florentina Opris.

Au fost impartite 5.200 de vouchere cu ecografii la san si au fost donate 1.000 de proteze mamare femeilor cu cancer la san din Bucuresti si Brasov.

In total, participantii au alergat peste 25.000 de kilometri, in incercarea de a promova un stil de viata sanatos si de a lupta impotriva cancerului la san.

Descoperiti mai jos un material de prezentare al evenimentului:
Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


2796

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Proiecte ONG | Sanatate | Sport | Marketing legat de o cauza

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro