RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Inscrieri pentru intalnirea anuala LBG Romania

Inscrieri pentru intalnirea anuala LBG Romania

Evenimentul organizat pe 26 septembrie il are ca invitat special pe Guy Champniss, specialist in comportamentul social al consumatorului.

(03 aug 2012)

Asociatia pentru Relatii Comunitare organizeaza pe 26 septembrie, la Bucuresti, cea de-a IV-a intalnire anuala a grupului LBG Romania .

Intalnire LBG ROmania 2011 Evenimentul se adreseaza practicienilor de CSR si specialistilor in marketing si comunicare interesati de imbunatatirea rezultatelor de sustenabilitate la nivelul companiei si a comunitatii.

In cadrul acestuia, va fi prezentat raportul investitiilor in comunitate facute in 2011 de companiile membre LBG Romania (BRD, GSK, Raiffeisen Bank, Danone, Orange, Lafarge si Ursus Breweries). De asemenea, mai multi invitati, practicieni romani de CSR si un specialist international, vor prezenta cele mai eficiente modalitati de implicare in comunitate.

Inscrierile se fac pe site-ul LBG Romania pana la data de 24 septembrie, iar taxa de participare este de 300 RON. Cei care se inscriu pana pe 7 septembrie beneficiaza de pretul redus de 250 RON.

Evenimentul cuprinde trei sesiuni de discutii, astfel:

In prima sesiune vor fi prezentate rezultatele de sustenabilitate ale grupului LBG Romania pe 2011, precum si evolutia grupului in raport cu anii precedenti. De asemenea, prezentarea va cuprinde si un studiu de caz despre ce inseamna sa fii membru LBG si cum contribuie acest model la dezvoltarea strategiei de CSR a unei companii.

Intalnire LBG Romania Cea de-a doua sesiune va include un mini-training despre cum poti sa influentezi comportamentul social al clientilor astfel incat acestia sa sustina obiectivele de sustenabilitate ale companiei.

Sesiunea va fi sustinuta de Guy Champniss, cercetator si consultant in domeniul comportamentului social al consumatorului si in dezvoltarea de branduri. De asemenea, invitatul este si autorul cartii “Brand Valued: How Socially Valued Brands Hold The Key To A Sustainable Future And Business Success”.

Ultima sesiune va avea ca tema implicarea angajatilor in proiecte comunitare si va cuprinde 3 parti:
  • In prima parte, organizatorii vor prezenta un mecanism pe care companiile il au la dispozitie pentru a implica angajatii in comunitate, respectiv debitul direct, ca alternativa pentru donatiile salariale.
  • In a doua parte, Vodafone va prezenta instrumentele si strategia companiei de implicare a angajatilor in proiecte comunitare si care sunt avantajele acestora.
  • In partea a treia, un specialist din cadrul Lafarge va prezenta un studiu de caz despre cum si-a propus compania sa sprijine fostii angajati din comuna Hoghiz sa devina antreprenori.  
Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe site-ul LBG Romania.


Material realizat de Monica Marincas, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.


1998

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Evenimente CSR

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro