RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


GSK va inlocui periutele de dinti uzate ale consumatorilor cu unele noi

GSK va inlocui periutele de dinti uzate ale consumatorilor cu unele noi

Actiunea va avea loc pe 13 septembrie, in Parcul Tineretului, fiind parte a unei campanii de educare si promovare a igienei orale.

(11 sep 2014)

GSK Consumer Healthcare va desfasura sambata, 13 septembrie 2014, o actiune de inlocuire a periutelor de dinti uzate ale bucurestenilor cu unele noi, gratuit. Incepand cu ora 10, cei interesati pot duce pana la 3 periute vechi la cortul GSK Consumer Healthcare, care va fi instalat in Parcul Tineretului, la intrarea dinspre liceul Gheorghe Sincai.
 
Pe langa periute noi, bucurestenii vor primi si o reducere de pana la 50% la paste de dinti din gamele Aquafresh, Sensodyne sau Paradontax, comercializate in magazinele Carrefour. In plus, isi vor putea personaliza periutele noi cu propriile nume si vor putea apela la sfaturile unor specialisti in ingrijire orala.


Ulterior, cortul GSK Consumer Healthcare va fi mutat in alte orase ale tarii, unde vor avea loc evenimente similare: in Constanta (14 septembrie, City Mall), Brasov (20 septembrie, Piata Sfatului), Iasi (27 septembrie, Palatul Culturii), Cluj-Napoca (4 octombrie, Bulevardul Eroilor), Oradea (5 octombrie, Centrul Vechi) si Galati (11 octombrie, Casa de Cultura).
 

Inlocuirea periutelor, parte a unei campanii mai ample de educare

 
Caravana de inlocuire a periutelor uzate se numeste ”Rabla pentru Periuta Ta” si face parte din campania de educare si promovare a igienei orale corecte a GSK Consumer Healthcare, ”Zambeste Romania”.

Campania are doua componente principale: caravana pentru inlocuirea periutelor uzate si un program de consultatii stomatologice gratuite in peste 1.000 de cabinete stomatologice din tara.
 

Problema vizata de campania "Zambeste Romania"

 
In ceea ce priveste bugetul alocat sanatatii orale, Romania se situeaza pe ultimele locuri din Europa, conform unui raport realizat de ”Platforma Europeana pentru o Sanatate Orala mai Buna” in 2012.

Asadar, nu este surprinzator ca 80% dintre romani au probleme dentare, iar consumul de produse de igiena orala este cu mult sub media europeana: un roman foloseste putin peste un tub de pasta de dinti anual si isi schimba periuta o data la doi ani. Datele apartin unor studii realizate de GSK Consumer Healthcare in 2012, respectiv Nielsen in 2013.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


2766

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Campanii sociale | Educatie | Sanatate | Marketing legat de o cauza

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro