RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Grupul Rompetrol a reabilitat un cabinet stomatologic scolar din Navodari

Grupul Rompetrol a reabilitat un cabinet stomatologic scolar din Navodari

Cabinetul a fost renovat si dotat cu aparatura noua. El va deservi 4.050 elevi, care vor primi aici tratamente gratuite. Buget: 12.000 EUR.

(21 nov 2010)

Grupul Rompetrol, prin programul “Impreuna pentru fiecare”, editia 2010, a finantat renovarea si dotarea singurului cabinet stomatologic scolar din Navodari. Valoarea spijinului acordat a fost de 12.000 de euro.

Proiectul de modernizare a cabinetului a fost propus pentru finantare de Directia de Asistenta Sociala Navodari. El a fost implementat in perioada 2 august - 12 noiembrie, cu ajutorul a 40 de voluntari si al Primariei din localitate.

Cabinetul este situat in incinta Caminului Liceului “Lazar Edeleanu”. Reabilitarea lui era necesara pentru ca nu mai avea autorizatie de functionare din 2007, datorita gradului ridicat de degradare a spatiului si a aparaturii medicale.
Cabinetul stomatologic Scolar Navodari - lucrari de renovare
In cadrul proiectului au fost renovati peretii si pardoseala, a fost inlocuita instalatia electrica si cea de canalizare si au fost amenajate doua grupuri sanitare. De asemenea, cabinetul a fost dotat cu mobilier si aparatura medicala noi, dar si cu materiale stomatologice necesare pentru functionare.

Cabinetul, proaspat reabilitat, va deservi toti elevii inscrisi la unitatile de invatamant din Navodari. Ei vor beneficia aici de asistenta si servicii stomatologice gratuite.

Proiectul a avut si o componenta educationala, care a constat in seminarii de informare si promovarea a igienei dentare in scoli, la care au participat 1.200 de elevi. De asemenea, au fost organizate concursuri de desene si expozitii pe teme medicale la Casa de Cultura din Navodari.

Unit stomatologic nou, cu care a fost dotat cabinetul din Navodari. Voluntarii au pictat peretii cabinetului. 'Zana maseluta' le-a vorbit copiilor despre igiena dentara.


3486

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


KMG International | Finantari si sponsorizari

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro