RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


General Electric invita studentii sa aplice pentru burse de 3.000 euro

General Electric invita studentii sa aplice pentru burse de 3.000 euro

Opt studenti romani vor primi burse si vor participa la un training de leadership in Ungaria, in cadrul programului Scholar-Leaders al GE.

(25 feb 2011)

GE Foundation, organizatia filantropica a General Electric Company, anunta lansarea celei de-a V-a editii a programului de burse universitare Scholar-Leaders in Romania.

Bursieri GEOpt studenti romani vor primi cate o bursa de 3.000 de euro (esalonati pe doi ani, in transe de 1.500 euro). Castigatorii vor fi alesi pe baza rezultatelor academice deosebite, dar si a implicari in activitati de voluntariat, organizatii studentesti sau stagii de practica.

Pe langa sprijinul financiar, studentii vor participa la un program de dezvoltare a calitatilor de leader, care va avea loc in Budapesta.

De asemenea, castigatorii pot petrece o zi alaturi de un manager GE din Romania. Aceasta experienta ii va ajuta sa-si aleaga o cariera, dar si sa-si formeze o imagine proprie despre GE.

Ca parte a premiului, studentii trebuie sa participe si la activitati de voluntariat. Organizatorii considera ca munca voluntara reprezinta nu numai o modalitate prin care studentii isi pot ajuta comunitatea, ci si o experienta de lucru care le poate fi de ajutor la inceput de cariera.

Termenul limita pentru inscrieri este 4 martie 2011.

Detalii despre conditiile de participare sunt disponibile la adresa www.scholarshipandmore.org.

Despre Scholar-Leaders


Programul Scholar-Leaders al GE Foundation a fost creat in parteneriat cu organizatia educationala non-profit “Institute of International Education” (IIE) si se desfasoara in 10 tari din America, Asia si Europa.

In Europa, bursele se adreseaza studentilor din patru tari: Ungaria (unde a fost lansat in 2002), Polonia (din 2003), Republica Ceha (din 2004) si Romania (din 2006).

Pana acum, 55 de studenti din Romania si 366 de studenti din regiunea europeana au beneficiat de Programul Scholar-Leaders al GE Foundation.


3171

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Finantari si sponsorizari

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro