RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


GDF SUEZ si ViitorPlus au relansat proiectul "Harta Reciclarii"

GDF SUEZ si ViitorPlus au relansat proiectul "Harta Reciclarii"

Acesta consta intr-o harta online pe care pot fi identificate principalele puncte de colectare selectiva a deseurilor din 3 orase din tara.

(07 sep 2012)

GDF SUEZ Energy Romania si Asociatia ViitorPlus au relansat proiectul "Harta Reciclarii". Acesta consta intr-un site care ofera utilizatorilor, prin intermediul unor harti interactive, informatii despre locurile in care se afla puncte de colectare selectiva a deseurilor. Harta Reciclarii

Site-ul a fost dezvoltat prin actualizarea hartilor care acopera orasele Bucuresti si Ploiesti si prin adaugarea unei harti noi, a Brasovului. In prezent, locuitorii din cele trei orase pot sa identifice astfel, cel mai apropiat centru de colectare a deseurilor reciclabile: hartie, carton, plastic, metale, etc. Hartile cuprind pubelele stradale, magazinele care colecteaza reciclabile, precum si depozitele de colectare care ofera bani pentru reciclabile.

Pe langa acestea, platforma a fost imbunatatita, oferind si informatii generale despre reciclare, dar si o aplicatie prin care vizitatorii isi pot calcula ce cantitate de emisii de CO2 au oprit de la a ajunge in atmosfera, in functie de materialele colectate la centre.

Banner de promovare a reciclarii pe site-ul Harta reciclariiCu ocazia relansarii proiectului, Viitor Plus va organiza, in lunile septembrie si octombrie, o serie de evenimente de constientizare a importantei reciclarii.

Aceasta se vor desfasura in 3 parcuri si 3 Mall-uri din Bucuresti, Ploiesti si Brasov. Echipele de voluntari vor promova “Harta Reciclarii” si vor oferi informatii despre procesul de reciclare. De asemenea, campania de promovare va include prezentari de moda cu materiale de deseuri reciclare, ateliere de pictura pe obiecte reciclate, vizionari de filme educationale si o tombola cu premii in valoare de 6.000 de lei.

Mai multe informatii despre proiect si despre evenimentele organizate sunt disponibile aici.


Material realizat de Monica Marincas, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.

4134

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


GDF SUEZ Energy Romania | Proiecte ONG

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro