RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Fundatia Erste - competitie de antreprenoriat social pentru studenti

Fundatia Erste - competitie de antreprenoriat social pentru studenti

Cei interesati pot inscrie proiecte pana pe 15 aprilie, pentru a beneficia de workshop-uri si sansa de a castiga o finantare de 5000 de RON.

(14 mar 2014)

Impact Hub Bucuresti si Fundatia ERSTE vor organiza o noua editie a Social Impact Award, o competitie de antreprenoriat social pentru studentii din Romania.

Acestia pot inscrie idei de afaceri care, pe langa obtinerea de profit, urmaresc sa aiba un impact pozitiv in societate, indiferent de domeniul de activitate. Pot fi propuse proiecte din domenii precum: reducerea saraciei, sanatate, educatie, mediu, dezvoltare comunitara, tehnologii de informare si de comunicare, drepturile omului, egalitate de sanse etc.

Cei interesati trebuie sa formeze echipe de maximum 5 persoane (dintre care cel putin jumatate - studenti) si sa completeze un formular pe site-ul socialimpactaward.ro.

Data limita de inscriere este 15 aprilie 2014.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu multidisciplinar, format din specialisti cu experienta in antreprenoriat social, din organizatii precum: Aspen Institute, Fundatia Noi Orizonturi, RomaniaPozitiva, Impact Hub Bucuresti si NESst.

Juriul va desemna 3 echipe castigatoare, care vor primi cate 5000 de RON pentru dezvoltarea proiectului. De asemenea, in urma unui vot din partea publicului, va fi acordat un premiu de popularitate, in valoare de 3000 de RON.


Pe langa premii in bani, participantii vor primi abonamente la Impact Hub Bucuresti si vor putea participa la o serie de seminarii de informare si instruire pe tema antreprenoriatului social, unde vor invata:
  • cum sa identifice idei de afaceri sociale, pornind de la problemele societatii;
  • cum sa creeze modele de afaceri sustenabile;
  • cum sa transmita mesaje convingatoare catre finantatori, parteneri sau viitori clienti.
Pentru mai multe detalii despre competitie, accesati site-ul socialimpactaward.ro sau urmariti materialul video de mai jos:

Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


2749

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Educatie | Antreprenoriat social

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro