RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Fundatia Anchor Group a lansat campania "Bine faci, bine gasesti"

Fundatia Anchor Group a lansat campania "Bine faci, bine gasesti"

Peste 300 de copii cu probleme sociale vor beneficia de campania de strangere de fonduri derulata de Fundatia Anchor.

(11 dec 2007)

Pana pe 23 decembrie, Fundatia Anchor Group deruleaza campania de colectare de fonduri "Bine faci, bine gasesti", in Bucuresti Mall si Plaza Romania. Cu banii obtinuti vor fi sustinute doua programe de intr-ajutorare a copiilor: "Bursa – o sansa pentru copiii din mediul rural", derulat de World Vision Romania si "Pot fi independent", derulat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Programul "Bursa – o sansa pentru copiii din mediul rural" este derulat de World Vision Romania si sustine prin burse scolare peste 200 de liceeni proveniti din familii defavorizate din mediul rural. Bursele scolare includ transportul, cazarea, asistenta medicala, imbracamintea si incaltamintea necesare fiecarui copil.

O alta parte din banii obtinuti vor fi directionati catre proiectul derulat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, "Pot fi independent". Programul ofera sustinere financiara si consiliere pentru 132 de copii cu dizabilitati din judetul Breaza.

Pentru a colecta fonduri, Anchor Group a amenajat in interiorul Bucuresti Mall si Plaza Romania cate un loc de intalnire al copiilor cu Mos Craciun. Contra unui bilet de 10 lei, parintii le pot oferi ocazia copiilor lor sa:
  • vorbeasca cu Mos Craciun intr-un glob de sticla amenajat in Bucuresti Mall
  • se plimbe cu trenul condus de Mosul in Plaza Romania.
Anchor PlazaFundatia Anchor Grup este fundatia corporativa a grupului imobiliar Anchor Group, care detine Bucuresti Mall, Plaza Romania si Anchor Plaza.

In ultimii trei ani Fundatia Anchor Grup a dezvoltat prin intermediul Bucuresti Mall si Plaza Romania o serie de proiecte comunitare, dintre care doua permanente: "Din inima Bucuresti Mall" si "Din inima Plaza Romania". Cele doua proiecte sustin copiii internati la Spitalul Victor Babes si copiii cu nevoi speciale din sectorul 6, Bucuresti.

4273

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Fundraising

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro