RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Finantari in valoare de 100.000 de euro, prin programul "Raiffeisen Comunitati", 2014

Finantari in valoare de 100.000 de euro, prin programul "Raiffeisen Comunitati", 2014

ONG-urile si institutiile pot inscrie proiecte de educatie financiara, asistenta sociala, sanatate sau ecologie urbana pana pe 3 august 2014

(15 iul 2014)

Raiffeisen Bank a lansat a 4-a editie a programului sau de granturi, prin care va finanta proiecte de responsabilitate sociala in comunitatile in care isi desfasoara activitatea. Suma totala alocata programului in acest an este de 100.000 de Euro.

Organizatiile neguvernamentale, institutiile de invatamant de stat sau spitalele de stat care vor sa inscrie proiecte o pot face pana pe 3 august 2014, pe site-ul raiffeisencomunitati.ro. Acestea trebuie sa aiba cel putin 2 ani de experienta in domeniul in care activeaza, sa fie acreditate in cazul in care serviciile pe care le ofera cer acreditare si sa aiba un raport anual.

O organizatie sau institutie poate inscrie un singur proiect, in unul dintre domeniile:
  • educatie financiara;
  • servicii sociale si de sanatate;
  • ecologie urbana.
Finantarea solicitata poate fi intre 10.000 si 30.000 de RON. Participantii trebuie insa sa asigure 20% din valoarea totala a proiectului, prin alocarea de bani, resurse sau timp al angajatilor.

Etapele competitiei


Intr-o prima etapa, reprezentantii organizatiilor sau institutiilor trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul raiffeisencomunitati.ro si sa completeze un formular de aplicare, care contine intrebari generale despre proiect si despre buget.

Pana pe 17 august, voluntarii Raiffeisen Bank vor analiza inscrierile si le vor alege pe cele mai valoroase, tinand cont de:
  • masura in care obiectivele sunt corect definite si corelate cu planul de activitati;
  • abilitatile echipei de proiect;
  • masura in care proiectul deserveste grupul tinta identificat;
  • cat de realist este bugetul si ce sanse de reusita are proiectul pe termen lung etc.
In cea de-a doua etapa, participantii selectati trebuie sa ofere informatii detaliate despre proiect, care vor fi analizate pana pe 9 septembrie, pe baza acelorasi criterii ca in etapa anteriora.

Proiectele ramase in concurs dupa aceasta etapa vor fi prezentate pe site, iar utilizatorii care se vor inregistra le vor putea vota, in perioada 10-30 septembrie 2014. Suplimentar, un juriu format din membri din interiorul companiei va evalua propunerile. Evaluarea publicului si cea a juriului vor avea ponderi egale in calcularea rezultatelor finale.

Castigatorii vor fi anuntati in cel mult 3 zile de la inchiderea votului online.

Puteti afla mai multe detalii despre competitie pe site-ul raiffeisencomunitati.ro sau trimitand un e-mail pe adresa raiffeisen.comunitati@raiffeisen.ro.


Material realizat de Irina Breniuc, Redactor ResponsabilitateSociala.ro


3361

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Raiffeisen Bank | Finantari si sponsorizari

Iti recomandam si articolul:

Telekom: 2 aplicatii mobile pentru viitoarele si proaspetele mamici

Aplicatiile ofera, cu ajutorul tehnologiei, instrumente si sfaturi, de la prima luna de sarcina pana in primii ani de viata ai copilului.


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro