RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Ecotur desfasoara un concurs de arta vizuala pe teme ecologice cu sprijinul Petrom

Ecotur desfasoara un concurs de arta vizuala pe teme ecologice cu sprijinul Petrom

Pana pe 1 februarie, doritorii pot trimite fotografii sau machete ale lucrarii propuse.

(09 ian 2013)

Clubul de Turism si Ecologie Ecotur organizeaza, in parteneriat cu Metrorex, un concurs de arta vizuala pe teme ecologice. Concursul EcoMetroArt se desfasoara in perioada 7 ianuarie - 1 februarie. Proiectul a castigat in martie 2012 o finantare Petrom, prin platforma Tara lui Andrei .

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor peste 18 ani, indiferent de pregatirea sau experienta din domeniul artistic. Pana pe 1 februarie, concurentii pot sa trimita o schita sau o macheta a lucrarii propuse, impreuna cu un formular de inscriere la adresa ecometroart@gmail.com.ecometroart poster

Tematica este protectia mediului. Lucrarile participante trebuie sa se incadreze in una din cele 3 sectiuni: arta plastica si grafica, grafica digitala, arta stradala.

Lucrarile vor fi selectate de un juriu format din reprezentanti Ecotur, Petrom si Metrorex si din personalitati cunoscute din domeniul cultural-artistic. Acestia vor selecta 5 lucrari pentru fiecare sectiune, care vor fi expuse in perioada 15 - 22.02.2013 la statia de metrou Universitate.  

In plus, juriul va alege un castigator pentru fiecare sectiune. Acestia vor primi Ipad-uri si tablete grafice de ultima generatie. Toti cei 15 finalisti vor primi cadouri de participare ce constau in vouchere pentru achizitionarea materialelor de lucru din magazinele de profil.

Pe langa premiile acordate de catre juriu, lucrarile finaliste vor fi postate pe pagina de Facebook Ecotur. Lucrarea care va inregistra cele mai multe like-uri intre 15.02. - 20.02.2013 va castiga premiul publicului. Acesta consta intr-o excursie pentru doua persoane in strainatate.

Regulamentul oficial al concursului de arta vizuala EcometroArt poate fi gasit aici.


Material realizat de Ina Ionescu, Redactor ResponsabilitateSociala.ro.


3768

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Petrom | Proiecte ONG

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro