RSS LinkedIn

Sponsori


Orange - Profil CSR

   Enel Romania - Profil CSR

Toti partenerii Programului ResponsabilitateSociala.ro


Curs de sustenabilitate gratuit, prin programul LeadSUS

Curs de sustenabilitate gratuit, prin programul LeadSUS

Cursul incepe pe 2 aprilie, dureaza 5 zile si le permite participantilor sa obtina ulterior o certificare europeana de SustainabilityManager

(16 mar 2015)

Compania de consultanta denkstatt Romania va organiza la Bucuresti, la inceputul lunii aprilie, un curs de formare in sustenabilitate, in cadrul programului cu finantare europeana pe care il coordoneaza, respectiv “LeadSUS - Leadership in Sustainability”.

Cursul va avea loc pe 2-3 si 6-8 aprilie, intre orele 9-17, la Activone Center, Sala ACTIV 03 (Bucuresti, Piata Victoriei, Strada Dr. Felix Nr. 55, Sector 1).

LeadSUS este un program de formare profesionala acreditat la nivel European. Parcurgerea cu succes a programului (demonstrarea insusirii cunostintelor si a aplicarii practice a acestora) va asigura participantilor dobandirea certificarii de ”Sustainability Manager”  - certificare acordata de catre European Certification and Qualification Association (ECQA).

Agenda cursului


Cursul se va desfasura pe parcursul a 5 zile (cu o pauza in weekend), respectiv intre 2-3 aprilie si 6-8 aprilie. Prezenta in toate cele 5 zile este obligatorie.

Sesiunile vor fi sustinute in limbile romana si engleza, de specialisti in sustenabilitate, cu o bogata expertiza practica in domeniul consultantei, dar si in cercetarea academica.

Iata mai jos temele si trainerii celor 5 zile:Procesul de inscriere


Trebuie spus ca programul LeadSUS se adreseaza in special reprezentantilor de organizatii publice sau private cu responsabilitati in domeniul mediului, dezvoltarii organizationale sau sociale, studentilor masteranzi etc. Totusi, programul este deschis tuturor profesionistilor care isi doresc o cariera in domeniul sustenabilitatii, in contextul in care vor putea absolvi programul si vor primi certificarea de ”Sustainability Manager” doar cei care vor reusi sa treaca de numeroasele teste si probe practice de la finalul programului.

In cazul cursului de fata, pentru a fi admisi in randurile participantilor (la curs pot participa doar 20 de persoane), cei interesati trebuie sa fie angajati si sa parcurga 3 etape:
  • sa se inscrie pe platforma LeadSUS, completand un formular online;
  • sa completeze un chestionar online pentru testarea cunostintelor de baza in domeniul sustenabilitatii
  • cei care vor obtine punctajele cele mai mari, vor fi admisi in randurile participantilor la curs.

Mai trebuie mentionat ca inscrierea pe platforma LeadSUS le ofera oportunitatea celor care o fac de a participa, in continuare la:
  • urmatoarele cursuri la clasa, gratuite, din cadrul programului
  • cursul de e-learning care se va desfasura in paralel in program
Pentru alte detalii legate de program, puteti consulta site-ul LeadSUS sau ii puteti contacta direct pe organizatori, respectiv: Gabriela Fistis (fistis.gabriela@denkstatt.ro, 0735 172 088) sau Andrei Churican (andrei.churican@denkstatt.ro, 0726 178 451).

Logo UE Leonardo
Parteneri LeadSUS
Proiectul a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Continutul acestui material – articol - reflecta punctul de vedere al autorului - parteneriatul LeadSUS - iar Comisia nu poate fi facuta responzatoare în nici un fel de modul in care acesta este folosit.


2837

Ti-a placut articolul? Fii la curent cu ce publicam!


Aboneaza-te prin email sau da "Like" la Pagina de Facebook.


Citeste si alte articole din categorii similare:


Cursuri

Iti recomandam si articolul:

Fundatia Orange a finantat o aplicatie care ii ajuta pe nevazatori sa calatoreasca cu Metroul

Aplicatia "Tandem Acces" a fost realizata de Asociatia Tandem in parteneriat cu Metrorex. Fundatia finantat proiectul cu 50.000 de Euro


Spune-ti si tu parerea!


Site-uri partenere
Comunicatedepresa.ro Radio Lynx Green Report StiriONG.ro